ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 11.02.2025, 21:32
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шукаю юристів
apinteskuДата: Неділя, 12.03.2023, 20:20 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю, друзі, звертаюсь до вас, бо шукаю юриста або юридичну фірму, яка допоможе мені отримати брокерську ліцензію. Буду дуже вдячний, якщо порадите когось!

ivankravec1998Дата: Понеділок, 13.03.2023, 21:12 | Повідомлення # 2
Рядовий
Вітаю, якщо вам потрібно зробити таку річ, як брокерську ліцензію, то рекомендую вам звернутися в Lawrange. Lawrange – адвокатське об'єднання, яке вже 10 років надає юридичні послуги своїм клієнтам. Усі угоди здійснюються в обговорені терміни та за оптимальними цінами. Послуги оформлення ліцензії компанії Lawrange можуть надаватися в дистанційному режимі, без присутності клієнта. Все, що потрібно для початку роботи з цією компанією, написано на сайті https://lawrange.net/uk/services/otrimannya-brokerskoi-licenzii/

LevchenkoДата: П`ятниця, 28.06.2024, 06:19 | Повідомлення # 3
Полковник
У меня появилась возможность инвестировать в зарубежные активы, но требуется открыть банковский счет за границей. Самому разобраться в этом оказалось довольно сложно и запутанно. Знает ли кто-то надежную юридическую фирму, которая могла бы с этим помочь?

LevchenkoДата: П`ятниця, 28.06.2024, 06:21 | Повідомлення # 4
Полковник
+

Повідомлення відредагував Levchenko - П`ятниця, 28.06.2024, 06:22

pechkin-1978Дата: П`ятниця, 28.06.2024, 06:22 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Я давно планировал расширить свой бизнес и выйти на международный рынок. Однако, когда встал вопрос об открытии счета за границей, я столкнулся с множеством трудностей. Мне посоветовали обратиться в юридическую фирму, которые помогают в том, чтобы открыть банковский счет на Кипре https://azolalegal.com/ru....h-kipra и это оказалось отличным решением. Специалисты фирмы помогли мне собрать все необходимые документы и заполнить заявки. Они также проконсультировали меня по юридическим вопросам, связанным с международным бизнесом. Благодаря их поддержке, я быстро и без проблем открыл счет в зарубежном банке.

anasteyshakachinskayaДата: Середа, 06.11.2024, 01:34 | Повідомлення # 6
Рядовий
То хто кращий

deju3534Дата: Четвер, 23.01.2025, 00:07 | Повідомлення # 7
Сержант
Започаткування власної справи – це захоплююче, але водночас відповідальне завдання. «Де Юре» стане вашим надійним партнером на цьому шляху! Ми пропонуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта та повну підтримку на всіх етапах реєстрації фірми. Ми врахуємо всі ваші побажання та особливості бізнесу, щоб забезпечити максимально ефективний та комфортний процес. Крім того, ми надаємо широкий спектр інших юридичних послуг, включаючи ліквідацію підприємств, супровід угод купівлі-продажу та підтвердження структури власності.

Їх сайт https://deju.com.ua/ua

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025