ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 25.12.2024, 05:18
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи ви користувались друком на пакетах?
IrnДата: Четвер, 19.12.2024, 19:22 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я хочу дізнатися, чи хтось із вас використовував друк на пакетах? Я недавно побачив, що багато компаній почали використовувати цей спосіб для брендування своїх продуктів і цікавлюсь, чи це справді ефективно для залучення уваги покупців. Чи є у вас досвід? Як ви ставитесь до таких пакетів у порівнянні з простими пластиковими? Чи замислюєтесь ви на основі упаковки про бренд або якість товару? Може, хтось уже замовляв друк на пакетах для свого бізнесу? Які переваги і недоліки ви можете відзначити?

VaksДата: Неділя, 22.12.2024, 16:31 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я також вважаю, що друк на пакетах — це дуже ефективний спосіб покращити сприйняття вашого бренду. Проте потрібно враховувати кілька аспектів. По-перше, важливо, щоб пакет був міцним, а друк не виглядав дешевим. Коли я користуюсь такими пакетами, для мене важливо, щоб вони не рвались за один раз, і друк виглядав яскраво навіть після кількох використань. Окрім того, друк дозволяє вам продемонструвати унікальний стиль вашого бренду. Це також може стати додатковою перевагою у конкуренції на ринку. Але, якщо чесно, не всі пакети підходять для цього, тому треба ретельно вибирати тип пакету і метод друку, щоб результат був максимальний.

maxsubjДата: Понеділок, 23.12.2024, 00:50 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я кілька разів використовував друк на пакетах https://hotprint.ua/uk/production/packaging для свого бізнесу. На мою думку, це значно покращує сприйняття бренду. Клієнти зазвичай звертають увагу на пакети, і якщо вони мають якісний друк, це створює враження, що компанія піклується про свою репутацію. Я помітив, що пакети з друком часто стають додатковим рекламним інструментом — люди не лише користуються ними, а й можуть побачити ваш логотип або назву, проходячи поряд. Більше того, друк на пакетах дає можливість донести важливу інформацію, таку як контакти або посилання на соцмережі, що також має значення. Моя рекомендація — обирати якісні матеріали для пакувальних матеріалів, щоб друк тримався довше.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024