ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 22.12.2025, 06:24
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Нещодавно дізнався про громадську організацію "Fizio"
tbes50203Дата: П`ятниця, 07.03.2025, 11:02 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Я нещодавно дізнався про громадську організацію "Fizio", яка займається реабілітацією після інсультів. Чув, що їхні методи є дуже ефективними, але не зовсім розумію, чому вони вважаються найкращими. Може, хтось має досвід або може порекомендувати ще інші організації, які надають допомогу? Мій дідусь переніс інсульт, і я шукаю місце, де йому можуть допомогти на шляху до відновлення. Яка ваша думка про "Fizio" або подібні організації?

thiefcrazy98Дата: Субота, 08.03.2025, 00:09 | Повідомлення # 2
Рядовий
Так, я досить добре знайома з https://fizio.ua/reabilitacija-posle-insulta/ оскільки сама нещодавно проходила курс реабілітації після інсульту моєї мами. Що стосується ефективності цієї організації, то тут є кілька важливих моментів. По-перше, їхній підхід дуже індивідуальний, що є величезною перевагою. Після інсульту дуже важливо не тільки відновити фізичні функції, а й правильно підтримати психологічний стан пацієнта, адже часто люди після такого пережитого випробування відчувають депресію та втрату впевненості в собі. "Fizio" спеціалізується саме на комплексному підході до реабілітації. У їхніх програмах поєднуються фізичні вправи, логопедична допомога та психологічна підтримка. Їхні фахівці орієнтуються на кожного пацієнта окремо: якщо, наприклад, є проблеми з мовленням, то вони обов'язково підключають логопедичні тренування. Також важливо, що їхня реабілітація складається з поступових етапів, коли кожен результат досягається через маленькі кроки, і це дійсно приносить результат у довгостроковій перспективі. Я бачила, як у "Fizio" працюють з пацієнтами, і я особисто була дуже вражена їхнім підходом. Для моєї мами вони розробили спеціальний план, який включав і фізичні вправи, і заняття на відновлення пам'яті, і навіть психологічну підтримку. В результаті ми побачили покращення після кількох тижнів регулярних занять. Мама стала більш активною, покращився її емоційний стан, а також з'явилися позитивні зміни в мові та координації рухів.

evanduke324Дата: Субота, 08.03.2025, 14:11 | Повідомлення # 3
Рядовий
Читав ваші коментарі, і, в принципі, згоден з тим, що "Fizio" справді виглядає як один з лідерів в Україні. Я особисто був на тренуваннях у цьому центрі разом з другом, і хочу сказати, що підхід дійсно дуже сучасний. Хоча і багато залежить від того, який саме стан пацієнта, але сам процес реабілітації виглядає цілком професійно. Можливо, є й інші центри, які також мають свої переваги, але саме "Fizio" справляється з великою кількістю різних випадків завдяки індивідуальним підходам до кожного. Що стосується підтримки родичів, то це теж важливо — вони завжди на зв'язку і дають корисні поради по догляду за пацієнтом вдома, щоб не втратити ефективність.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025