| |  |
|
Мене зацікавив бренд LuForu
| |
| tbes50203 | Дата: Четвер, 17.04.2025, 11:11 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Мене зацікавив бренд LuForu, бо я нещодавно побачила їхню колекцію і враження відразу були дуже змішаними. Вони пропонують дуже концептуальний одяг, багато асиметрії, мінімалізму, але мені не зовсім зрозуміло, чи буде такий одяг зручним для повсякденного носіння. Наприклад, ті ж самі сукні, плаші, які мають незвичну форму — чи зручно в них ходити, сидіти в офісі чи на прогулянці? І як цей одяг поєднується з іншими елементами гардеробу? Це ж не зовсім стандартний стиль. Як вам, тим, хто вже носив їхні речі? Розкажіть, чи це справді класно виглядає і чи комфортно в такому ходити?
|
| |
|
|
| evanduke324 | Дата: Четвер, 17.04.2025, 17:57 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
| Я нещодавно купила кілька речей від https://luforu.com/ тому можу поділитися своїми враженнями. Одразу скажу, що одяг від цього бренду — це не просто щось для одного виходу, це частина особливого стилю, але дуже практичної моди для міста. Я придбала їхню сукню і плаш, обидва предмети мають дуже нестандартний крій, що одразу привертає увагу. Але це не означає, що ти виглядаєш як карикатура. Вони підійшли до цього дуже мудро — багато їхніх речей дуже універсальні і можуть підходити для різних ситуацій. Щодо зручності — так, є певні моменти, на які варто звернути увагу. Плаш, який я носила, має досить вільний крій і завдяки цьому не сковує рухи, це ідеально для осінньо-зимового періоду, коли хочеться бути вільною, але все одно виглядати стильно. Це дуже комфортно, особливо коли потрібно бігати по місту, сідати в кафе або просто гуляти. Сукня в стилі oversize також дуже зручна — тканина, до речі, неймовірно приємна до тіла, на відміну від більшості стандартних моделей, які інколи можна відчувати важкими або не дихаючими.
|
| |
|
|
| thiefcrazy98 | Дата: П`ятниця, 18.04.2025, 00:28 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| Ого, так цікаво! Я теж давно зацікавлена в цьому бренді, але ніколи не була впевнена, чи підходить їхній одяг для щоденного носіння. Здається, все-таки це щось для особливих випадків.
|
| |
|
|
|