ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 21.12.2025, 17:36
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи зможе Дюбуа здивувати Усика у майбутньому бою?
darvlas96Дата: Середа, 16.07.2025, 21:14 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Друзі, як гадаєте — чи реально Дюбуа зможе нав’язати свою гру Усику у прийдешньому бою?
Минулого разу багато хто вважав, що він недооцінений, і якби не суперечливий момент з ударом по корпусу — результат міг би бути іншим. Зараз, здається, він налаштований дуже серйозно, і тренувальний табір у нього проходить на високому рівні.
Усику ж теж не можна розслаблятись — очікування дуже високі. Як думаєте, чи є шанс на сенсацію?

daniel0trnДата: Четвер, 17.07.2025, 15:51 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Щоб не пропускати нічого важливого, я постійно переглядаю https://dubois-vs-usyk.com/ . Там регулярно оновлюють новини про бій, є розділ з прогнозами, аналітика, розклад і навіть порівняння підготовки обох боксерів.
Сайт зручний і не перевантажений — все по суті. Якщо теж стежите за цією подією, дуже раджу тримати його в закладках.

olivihar888Дата: Четвер, 17.07.2025, 15:55 | Повідомлення # 3
Рядовий
Особисто я думаю, що все залежатиме від перших раундів. Якщо Дюбуа покаже щось нове і не дасть Усику працювати в своєму темпі — інтрига точно буде. У будь-якому випадку — нас чекає якісний бокс.

valetДата: Субота, 19.07.2025, 16:04 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Є щось магічне в таких вечорах. Усик готується до виходу в ринг, а я — до свого бою з удачею. топ матч https://topmatch1.bet/uk/events/oleksandr-usyk-daniel-dubois-13271202    допоміг з букмекером, я швидко пройшов реєстрацію, ставлю на пізню перемогу українця. А паралельно — слоти, бонуси, фріспіни. І хай що там буде на арені, я вже виграв свій вечір. Бо це кайф: коли азарт і підтримка перетворюються на емоційний вибух.

vetalkaketalДата: Понеділок, 04.08.2025, 18:15 | Повідомлення # 5
Рядовий
не перевантажений

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025