|
Як швидко вилікувати горло?
|
|
| HzBoy | Дата: Середа, 15.01.2025, 11:19 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Хто може підказати, як швидко вилікувати горло? Почало боліти вчора, а сьогодні навіть говорити складно, не кажучи вже про ковтання. Хочу спробувати щось дієве, але не надто дорогі препарати. Може, є якісь народні засоби або перевірені ліки, які допомагають швидко?
|
| |
|
|
| antp111 | Дата: Середа, 15.01.2025, 11:20 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
| Я зазвичай спочатку полощу горло розчином соди з сіллю, а потім використовую льодяники для розсмоктування, щоб зняти біль і зволожити горло. А якщо сильно болить, то можна взяти спрей або таблетки для горла. Але краще піти до лікаря, якщо за кілька днів не стане легше.
|
| |
|
|
| fornodguest | Дата: Середа, 15.01.2025, 11:21 | Повідомлення # 3 |
 Сержант
| Я теж часто страждаю від болю в горлі, особливо в холодний сезон. Зазвичай купую в аптеці льодяники або таблетки для розсмоктування, вони добре знімають біль. Але важливо ще пити теплий чай з медом, додавати лимон. І головне – тримати горло в теплі, хоча б шарфом обмотати.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Середа, 15.01.2025, 11:25 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
| Коли горло болить, я завжди намагаюся діяти швидко, щоб не затягувати. Спочатку полощу горло теплою водою з содою та сіллю – це допомагає зняти перші неприємні відчуття. Далі – теплий чай з лимоном і медом. Але якщо біль сильний, то без аптечних засобів не обійтися. Наприклад, таблетки для розсмоктування – дуже зручно та ефективно. Я часто використовую Септефрил. Ти більше ціна на Септефрил Дарниця https://darnytsia.ua/catalog/septefril-darnitsya адекватна, а ефект швидкий. Вони добре знезаражують горло і знімають біль. Головне, дотримуватися інструкції і не пропускати прийоми. І не забувайте про теплий шарф, щоб горло залишалося в теплі, особливо на вулиці.
|
| |
|
|
| marina4romanchenko | Дата: Вівторок, 28.01.2025, 10:26 | Повідомлення # 5 |
|
Рядовий
| Швидке лікування болю в горлі залежить від причини. Якщо це вірусна інфекція, важливо забезпечити спокій для горла, пити теплі напої (трав’яні чаї, теплу воду з медом і лимоном) і використовувати полоскання соляним розчином (1 ч. л. солі на склянку теплої води). Для зменшення болю можна застосовувати пастилки з антисептиком або спреї для горла, які знімають подразнення та зменшують запалення. Важливо уникати холодного або надто гарячого, щоб не посилювати подразнення. Якщо біль у горлі супроводжується високою температурою, гнійними нальотами або значним набряком, це може бути бактеріальна інфекція, наприклад, ангіна. У такому разі потрібно звернутися до лікаря, адже може знадобитися антибіотикотерапія. Поки ви чекаєте консультацію, продовжуйте пити багато теплої рідини та обирайте м’яку їжу, щоб не травмувати слизову оболонку горла. Для підбору правильного лікування потрібно звернутись до терапевта або ЛОРа, можу порадити лікарів цієї клініки https://onclinic.ua/odessa
|
| |
|
|
| katrinivonova | Дата: Середа, 26.02.2025, 23:45 | Повідомлення # 6 |
|
Полковник
| до лікаря біжіть
|
| |
|
|
| fial1771la | Дата: Середа, 26.02.2025, 23:46 | Повідомлення # 7 |
|
Полковник
| Да, вы правы, ведь под невинной болью горла могут скрываться серьезные болезни, которые дают осложнения на другие органы. Поэтому здесь важно иметь понятие хотя бы общее, а еще лучше знать как отличить ангину от тонзиллита? Такая информация даст вам возможность сориентироваться в болезни, хотя консультация врача должна быть обязательной. Просто, вы уже можете начинать полоскать горло раствором Стоматидин https://stomatidine.com.ua/ru/main-menu/angina-2/ . Он действенен и полностью безопасен.
|
| |
|
|