ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 07.02.2026, 18:18
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи варто інвестувати в особисте бомбосховище?
serhiikovalskiДата: Субота, 05.04.2025, 09:23 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чесно кажучи, ніколи б не подумав, що дійде до цього, але серйозно задумався над ідеєю приватного бомбосховища. Не з параної, а швидше для спокою сім’ї. Є ділянка, технічно місце є. Але не можу зрозуміти — це реально щось, що варто вкладати гроші, чи просто чергова модна тема на фоні тривожності?

yuriy_hrynevskyДата: Субота, 05.04.2025, 09:27 | Повідомлення # 2
Сержант
У мене сусід рік тому замовив таке укриття. Спершу ми з нього піджартовували, типу "чекає зомбі-апокаліпсис", а тепер сам дивлюсь і думаю — а чому ні? Каже, поставили за пару тижнів, всередині все як у номері готелю, автономія є. Просто ще одна річ, як генератор чи запас води — не потрібна, поки не потрібна, але коли що — вдячний будеш собі.

viktorkoroviakДата: Субота, 05.04.2025, 10:38 | Повідомлення # 3
Рядовий
До речі, якщо реально думаєш про це — є класні хлопці з https://smartbunkersua.com/ua  вони спеціалізуються на сучасних бомбосховищах. У них не просто бетонна коробка, а повноцінна система з вентиляцією, фільтрами й навіть спальним місцем. Я теж спершу скептично ставився, але як подивився, що там роблять — вражений.

І ще плюс — не треба все самому планувати, вони під ключ ведуть.
Для когось це зайва витрата, а комусь — гарантія, що в критичну хвилину буде де сховатись.

serhiikovalskiДата: Субота, 05.04.2025, 10:42 | Повідомлення # 4
Сержант
Мені подобається, що ринок сам реагує на запит — значить, попит є. Це не просто "мода", це вже частина базової безпеки для багатьох. Як раніше ставили сигналізацію, а тепер — укриття. Та й майно вартістю в мільйони чом би не захистити?

yuriy_hrynevskyДата: Субота, 05.04.2025, 10:43 | Повідомлення # 5
Сержант
Ну і якщо подумати — така штука ще й додає цінності ділянці або будинку. Це вже не тільки про безпеку, а й про інвестицію в нерухомість. Тому ідея, як на мене, не така вже й дивна — часи змінюються, і підхід до "комфорту" теж.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026