|
Чи варто інвестувати в особисте бомбосховище?
|
|
| serhiikovalski | Дата: Субота, 05.04.2025, 09:23 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Чесно кажучи, ніколи б не подумав, що дійде до цього, але серйозно задумався над ідеєю приватного бомбосховища. Не з параної, а швидше для спокою сім’ї. Є ділянка, технічно місце є. Але не можу зрозуміти — це реально щось, що варто вкладати гроші, чи просто чергова модна тема на фоні тривожності?
|
| |
|
|
| yuriy_hrynevsky | Дата: Субота, 05.04.2025, 09:27 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
| У мене сусід рік тому замовив таке укриття. Спершу ми з нього піджартовували, типу "чекає зомбі-апокаліпсис", а тепер сам дивлюсь і думаю — а чому ні? Каже, поставили за пару тижнів, всередині все як у номері готелю, автономія є. Просто ще одна річ, як генератор чи запас води — не потрібна, поки не потрібна, але коли що — вдячний будеш собі.
|
| |
|
|
| viktorkoroviak | Дата: Субота, 05.04.2025, 10:38 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| До речі, якщо реально думаєш про це — є класні хлопці з https://smartbunkersua.com/ua вони спеціалізуються на сучасних бомбосховищах. У них не просто бетонна коробка, а повноцінна система з вентиляцією, фільтрами й навіть спальним місцем. Я теж спершу скептично ставився, але як подивився, що там роблять — вражений.
І ще плюс — не треба все самому планувати, вони під ключ ведуть. Для когось це зайва витрата, а комусь — гарантія, що в критичну хвилину буде де сховатись.
|
| |
|
|
| serhiikovalski | Дата: Субота, 05.04.2025, 10:42 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| Мені подобається, що ринок сам реагує на запит — значить, попит є. Це не просто "мода", це вже частина базової безпеки для багатьох. Як раніше ставили сигналізацію, а тепер — укриття. Та й майно вартістю в мільйони чом би не захистити?
|
| |
|
|
| yuriy_hrynevsky | Дата: Субота, 05.04.2025, 10:43 | Повідомлення # 5 |
|
Сержант
| Ну і якщо подумати — така штука ще й додає цінності ділянці або будинку. Це вже не тільки про безпеку, а й про інвестицію в нерухомість. Тому ідея, як на мене, не така вже й дивна — часи змінюються, і підхід до "комфорту" теж.
|
| |
|
|