ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 04.02.2026, 17:25
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вибір води для домашніх тварин
ivanlitosenkoДата: Четвер, 01.05.2025, 09:30 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Хто тримає котів або собак — чим напуваєте улюбленців? Чи достатньо фільтрованої води, чи краще купувати бутильовану?

shankovskiyeaДата: Четвер, 01.05.2025, 10:00 | Повідомлення # 2
Полковник
Доброго дня! Для домашніх тварин важливо, щоб вода була безпечна, без домішок та залишків хлору. Не кожен фільтр забезпечує потрібну якість, особливо коли йдеться про чутливих тварин. Я користуюсь сервісом Аквагід https://waterguide.com.ua/uk/ , де можна знайти великий асортимент води та обладнання — усе з детальним описом складу і походження. Так я впевнений, що мій улюбленець п'є чисту, корисну воду, яка підтримує його здоров’я щодня.

monicaaawhiteДата: П`ятниця, 21.11.2025, 19:09 | Повідомлення # 3
Рядовий
Та слухай, я своїм теж колись по-всякому давав — і фільтровану, і бутильовану, і навіть ту, що сама відстоюється. По факту, головне, щоб вода була свіжа і не мала дивного присмаку, бо тварини реально чутливіші, ніж ми думаємо. А ще важливо, де стоїть поїлка — щоб не біля батареї й не там, де постійно щось гримить. До речі, якраз недавно лазив по сайту VADA, бо там купа всього для фермерства, і натрапив на https://vada.ua/magazin....lebidki — прикольно, що в них стільки спецобладнання. Реально видно, що сайт більше про тваринництво, але інфа там толкова, і мимоволі задумуєшся, наскільки важливо підтримувати нормальні умови і для домашніх улюбленців теж.

Повідомлення відредагував monicaaawhite - П`ятниця, 21.11.2025, 19:14

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026