| shesterninea | Дата: Вівторок, 31.03.2026, 13:41 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дівчата, підкажіть, хто замовляв професійну косметику онлайн? Раніше завжди брала тільки в кабінеті у свого косметолога, але зараз ціни там стали зовсім кусючими. Боюся натрапити на підробку, бо шкіра в мене примхлива і миттєво реагує на неякісні компоненти. Поділіться перевіреними місцями, де сервіс нормальний.
|
| |
|
|
| lalina0210 | Дата: Вівторок, 31.03.2026, 19:19 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я сама раніше купувала догляд тільки в салонах, поки не усвідомила, скільки переплачую за оренду та сервіс. Тепер я замовляю все професійне та якісне тільки тут https://profistyle.in.ua/ua і жодного разу не пошкодувала про цей вибір. Знаєте, у магазині ProfiStyle мене підкупило те, що вони працюють офіційно, тому за оригінальність засобів я взагалі не переживаю. Посилки приходять дуже швидко, зазвичай уже наступного дня все в мене. Все завжди акуратно запаковано, терміни придатності свіжі, а в коробці часто можна знайти приємні пробники нових лінійок. Це реально зручно, бо асортимент величезний і можна спокійно почитати склад кожного продукту перед покупкою. Раджу заглянути до них, там умови набагато лояльніші, ніж у косметологів.
|
| |
|
|