| nikityknastya91 | Дата: П`ятниця, 17.04.2026, 12:19 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| У дитини сильно болить горло, лікар каже, що це вірусна ангіна. Температура тримається, малеча плаче і відмовляється їсти. Хто стикався з таким, чим рятувалися? Можливо, є якісь дієві способи полегшити біль, окрім звичайних полоскань? Дуже чекаю на ваші поради.
|
| |
|
|
| shesterninea | Дата: П`ятниця, 17.04.2026, 13:30 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Співчуваю вам, ми самі нещодавно через це пройшли. Головне при вірусній ангіні — це багато пити і не змушувати дитину їсти через силу. Я зазвичай даю тепле молоко з маслом або некислі компоти. Щоб зупинити поширення інфекції, нам виписували спеціальні засоби, і я вирішила купити противірусні препарати https://etabletka.ua/category/protyvirusni-474 саме в сиропі, бо так дитині легше ковтати. Перед покупкою я завжди заходжу на сайт eTabletka, щоб перевірити, чи є ліки в аптеці поруч, бо з хворою дитиною по всьому місту не набігаєшся. На еТаблетці зручно, що можна забронювати все онлайн і забрати за п'ять хвилин. Обов'язково зволожуйте повітря в кімнаті, це теж дуже допомагає слизовій горла. Бажаю малечі швидкого одужання та сил вам!
Повідомлення відредагував shesterninea - Понеділок, 20.04.2026, 16:10 |
| |
|
|