ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 05.02.2026, 04:14
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Болить горло - що робити
HzBoyДата: Четвер, 22.09.2022, 21:34 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене болить горло. Ще вдень більш-менш, а вночі не можу заснути. Можете порадити щось більш натуральне. Не хочу таблетки починати приймати. 
Зараз рятуюся медом. Візьмеш ложку меду, та тримаєш у роті. Начебто трохи допомагає.

fornodguestДата: Четвер, 22.09.2022, 21:39 | Повідомлення # 2
Сержант
А можна не просто мед смоктати, а розчинити його у молоці. Та додати трохи вершкового масла. Масло змащую хворе горло, й воно не буде боліти.
Ще чаї горячі з малиною та калиною.

HellibamaДата: Четвер, 22.09.2022, 21:44 | Повідомлення # 3
Рядовий
Чого ви так не хочете приймати фармацевтичні препарати? Є ліки гомеопатичні, які зроблені з натуральних інгредієнтів.
Я не люблю антибіотики приймати. А ось до інших препаратів ставлюся нормально.

misterbicipsДата: Четвер, 22.09.2022, 22:01 | Повідомлення # 4
Полковник
Цитата HzBoy ()
У мене болить горло. Ще вдень більш-менш, а вночі не можу заснути. Можете порадити щось більш натуральне. Не хочу таблетки починати приймати. Зараз рятуюся медом. Візьмеш ложку меду, та тримаеш у роті. Начебто трохи допомагає.

Привіт. Я теж не люблю всіляких там таблеток. Ще незрозуміло, чого там більше - користі обо шкоди.
Коли у мене горло болить, то я беру ложку какао, кладу до рота та тримаю його там. Треба щоб воно само розчинялося та стікало по носоглотці. дуже добре допомагає. До речі, це я не сам придумав. Мені порадив один гарний медик.
Ось спробуйте.
Де ти це какао масло? Я, наприклад, купляю його у Львові у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/city/lviv  Воно там коштує всього вісімнадцять гривен.
Ще забув додати. Воно дуже смачне smile .

Прикріплення: 8254916.jpg (51.5 Kb)

miroslavakot628Дата: Четвер, 29.09.2022, 21:26 | Повідомлення # 5
Рядовий
Ще у студентські роки винаймали квартиру в однієї жіночки, і взимку в черговий раз у мене заболіло горло. Грошей якось не дуже багато тоді було, тому ліків не купувала. От мені та жіночка і зробила розчин для полоскання. Пам'ятаю, що там була сода та йод, а пропорції скільки чого потрібно (води, соди, йоду) не пам'ятаю. Якщо хтось знає цей рецепт, напишіть, будь ласка, буду дуже вдячна, бо він дійсно працює

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026