ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 05.02.2026, 05:40
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Офтальмологічна клініка у Львові
misterbicipsДата: Понеділок, 27.02.2023, 20:13 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Сьогодні водив батька до офтальмолога. Звичайного, державного., у поліклініці. Сказали, що у нього катаракта. Призначили лікування. А, оскільки я знаю, катаракта тільки оперується. Можете порадити хорошу офтальмологічну клініку, будь ласка, де проводять такі операції?

fornodguestДата: Понеділок, 27.02.2023, 20:16 | Повідомлення # 2
Сержант
Я не зрозумів. Ви що. н хочете лікуватися медикаментозно. А хочете тільки, щоб вам робили операцію?
У мене теж проблеми із зором. Але мені краше лікуватися, ніж лягати під ніж хірурга.

HellibamaДата: Понеділок, 27.02.2023, 20:20 | Повідомлення # 3
Рядовий
Шукайте клініку, де не тільки гарні лікарі, але й є сучасне обладнання. Зараз голими руками ніхто у медицині не працює. А гарним медичним обладнанням не кожна клініка може похвалитися.

HzBoyДата: Понеділок, 27.02.2023, 20:29 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата misterbicips ()
Сьогодні водив батька до офтальмолога. Звичайного, державного., у поліклініці. Сказали, що у нього катаракта. Призначили лікування. А, оскільки я знаю, катаракта тільки оперується. Можете порадити хорошу офтальмологічну клініку, будь ласка, де проводять такі операції?

Можу порадити вам офтальмологічну клініку Візіум у Львові https://visium.com.ua/lviv/ua/   Це мережа офтальмологічних клінік. Тому вони можуть похвалитися не тільки гарними лікарями, але й сучасним офтальмологічним обладнанням. 
Там ви зможете отримати й консультацію лікаря, і, якщо треба, вони проведуть операцію.
Мені у цій клініці теж операцію робили, тільки не катаракту, а лазерну корекцію.
До речі, у них на сайті можете подивитися ціни на послуги.

Прикріплення: 1467669.jpg (10.3 Kb)

malikoffdima37Дата: Середа, 26.04.2023, 22:50 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Нещодавно я ходив на лазерну корецію Зору у львові! Мені дуже все сподобалося особливо фахівці та їхній підхід до пацієнтів. А також рівень медичного центру підтримують регулярним оновленням обладнання та лабораторно-діагностичного обладнання. Якщо ви теж хочете лазерну корекцію зору рекомендую вже зараз записуватися до них на прийом https://oculus.lviv.ua/areas/ophthalmology/lazerni-metodi-likuvannya/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026