ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 16.04.2026, 20:52
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як правильно познайомитись з дівчиною?
taraszubcenko92Дата: Понеділок, 27.01.2025, 01:19 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хлопцi, не знаю, чи тiльки в мене проблема, але кожного разу, коли пробую познайомитися з дiвчиною, усе йде шкереберть. То не так слово сказав, то соромлюсь. Може, хтось знає дiйсно працюючi поради? Як ви пiдкатуєте до дівчат?

olenalevcenko38Дата: Вівторок, 28.01.2025, 01:03 | Повідомлення # 2
Рядовий
Ой, Тарасе, це ж класика Але скажу так: головне, не вдавай з себе когось iншого. Будь собою. I взагалi, дiвчатам часто просто потрiбна щирість, а не заученi фрази.

urijsavcenko086Дата: Четвер, 30.01.2025, 00:07 | Повідомлення # 3
Рядовий
Та ти шо, Олено! Щирiсть — це добре, але як зайдеш до дівчини і скажеш: "Привiт, я просто прийшов бути собою" — тебе вiдправлять в зону френдзони на все життя Тарасе, маєш бути креативним. Пошукай в iнтернетi фразочки, є багато прикольних iдей. Наприклад, "А ти знаєш, що твої очi точно заслуговують на каву?"

oksanapolischuk62Дата: Субота, 01.02.2025, 03:16 | Повідомлення # 4
Рядовий
Юро, з такими "пiдкатами" хiба до першокласникiв пiдходити. Це жах. Дiвчатам важливо, щоб до них ставились з повагою, а не як до об'єкта жартів.

kovtunm489Дата: Неділя, 02.02.2025, 01:47 | Повідомлення # 5
Рядовий
Слухайте, а я реально вичитав щось круте. Типу, ти пiдходиш до дiвчини i питаєш: "Дівчина, а ви часом не акторка? Бо я вас вже бачив у своїх снах". Або ось тут є цiлий список таких фраз:https://man-world.info/140-krutih-pidkativ-do-divchini-yaki-tochno-ne-zalishat-yiyi-bajduzhoyu.html. Спробуйте, реально смiшно i працює!

olenalevcenko38Дата: Понеділок, 03.02.2025, 01:07 | Повідомлення # 6
Рядовий
Андрiю, ну це просто капець, що за "акторка"? Таке в житті не працює! Хлопцi, а краще розкажiть, якi фрази реально працювали на вас або ваших друзях? Ну хоч один приклад нормальний!

taraszubcenko92Дата: Четвер, 06.02.2025, 15:01 | Повідомлення # 7
Рядовий
До речi, я зайшов за твоїм посиланням, Андрiю, там є парочка цiкавих iдей! Дякую! Але все одно якось соромно буде використовувати їх... А якщо не зайде?

urijsavcenko086Дата: Четвер, 06.02.2025, 19:33 | Повідомлення # 8
Рядовий
Тарасе, ти просто пробуй. Дiвчатам подобається, коли до них звертаються з гумором, головне — без вульгарності. До речі, є ще класний прийом: якщо боїшся говорити напряму, спробуй через соцмережi. Там завжди простiше пiдкатити, ніж у реалі.

oleksijmelnicenko525Дата: П`ятниця, 07.02.2025, 18:41 | Повідомлення # 9
Рядовий
Хлопці, а ви не думали, що підкати — це взагалі минуле століття? Може, краще одразу запросити на каву без зайвих слів?

oksanapolischuk62Дата: Неділя, 09.02.2025, 16:26 | Повідомлення # 10
Рядовий
Ірино, та так i є, але є ж ті, хто не може навіть запитати про каву. Для них цi "пiдкати" — це хоч якийсь варіант для старту.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026