ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 16.04.2026, 22:00
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Точний гороскоп це вигадка?
urijsavcenko086Дата: Понеділок, 27.01.2025, 01:30 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Ось цікаво, хто вірить у гороскопи? Я раніше думав, що це все казочки, поки не почав читати перед важливими подіями. Інколи збігається так точно, аж мурашки по шкірі! Як ви думаєте, це реально працює чи просто самонавіювання?

oksanapolischuk62Дата: Вівторок, 28.01.2025, 01:10 | Повідомлення # 2
Рядовий
Юра, ну це ж класика! Мені здається, що гороскопи — це більше про розвагу. Хоча, коли читала про своє "найкраще" робоче місце, реально співпало, бо того тижня мене підвищили. Може, щось у цьому і є

kovtunm489Дата: Четвер, 30.01.2025, 00:15 | Повідомлення # 3
Рядовий
Та ну, дурня це все! Ти почитаєш "гороскоп на тиждень" для різних знаків, і там одні й ті ж фрази: "У вас буде щасливий день", "Сприятливий час для фінансів". Якби це було правдою, всі були б багатими й успішними!

oleksijmelnicenko525Дата: Субота, 01.02.2025, 03:24 | Повідомлення # 4
Рядовий
Андрію, ну не треба бути таким скептиком! Не всі гороскопи однакові. Є ж точні прогнози, де вказують дати, події. Я ось нещодавно натрапила на сайт, де пишуть дуже детально й по суті. От наприклад, цей гороскоп:https://harni.news/goroskop/tochnij-goroskop-na-tizhden-16-22-veresnya-2024/ — там прям розписано, що й до чого. Дуже корисно, якщо хочеш планувати щось важливе.

urijsavcenko086Дата: Неділя, 02.02.2025, 01:59 | Повідомлення # 5
Рядовий
Іро, а цей сайт надійний? Бо я якось натрапив на "гороскоп", де взагалі дати не співпадали, і відчув, що то якась маячня.

oksanapolischuk62Дата: Понеділок, 03.02.2025, 01:14 | Повідомлення # 6
Рядовий
Юра, ну я дивилася той сайт, який Іра кидала. Там, здається, нормальні автори пишуть, і все чітко по знаках. Але не знаю, чи варто прям усе життя на гороскопи підлаштовувати.

kovtunm489Дата: Четвер, 06.02.2025, 15:10 | Повідомлення # 7
Рядовий
Та ви серйозно? Витрачати час на такі штуки? Краще займайтеся справжніми речами, а не шукайте відповіді у зірок.

oleksijmelnicenko525Дата: Четвер, 06.02.2025, 19:42 | Повідомлення # 8
Рядовий
Андрію, ну тебе ж ніхто не змушує! Люди просто хочуть трохи позитиву чи підказки, це ж невинно. От мені гороскоп допоміг спланувати подорож — і все збіглося, навіть погода!

urijsavcenko086Дата: П`ятниця, 07.02.2025, 18:45 | Повідомлення # 9
Рядовий
Ого, серйозно? Ну, може, треба більше таких джерел читати. Головне, щоб не накручувати себе зайвий раз.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026