|
Точний гороскоп це вигадка?
|
|
| urijsavcenko086 | Дата: Понеділок, 27.01.2025, 01:30 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Ось цікаво, хто вірить у гороскопи? Я раніше думав, що це все казочки, поки не почав читати перед важливими подіями. Інколи збігається так точно, аж мурашки по шкірі! Як ви думаєте, це реально працює чи просто самонавіювання?
|
| |
|
|
| oksanapolischuk62 | Дата: Вівторок, 28.01.2025, 01:10 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
| Юра, ну це ж класика! Мені здається, що гороскопи — це більше про розвагу. Хоча, коли читала про своє "найкраще" робоче місце, реально співпало, бо того тижня мене підвищили. Може, щось у цьому і є
|
| |
|
|
| kovtunm489 | Дата: Четвер, 30.01.2025, 00:15 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| Та ну, дурня це все! Ти почитаєш "гороскоп на тиждень" для різних знаків, і там одні й ті ж фрази: "У вас буде щасливий день", "Сприятливий час для фінансів". Якби це було правдою, всі були б багатими й успішними!
|
| |
|
|
| oleksijmelnicenko525 | Дата: Субота, 01.02.2025, 03:24 | Повідомлення # 4 |
|
Рядовий
| Андрію, ну не треба бути таким скептиком! Не всі гороскопи однакові. Є ж точні прогнози, де вказують дати, події. Я ось нещодавно натрапила на сайт, де пишуть дуже детально й по суті. От наприклад, цей гороскоп:https://harni.news/goroskop/tochnij-goroskop-na-tizhden-16-22-veresnya-2024/ — там прям розписано, що й до чого. Дуже корисно, якщо хочеш планувати щось важливе.
|
| |
|
|
| urijsavcenko086 | Дата: Неділя, 02.02.2025, 01:59 | Повідомлення # 5 |
|
Рядовий
| Іро, а цей сайт надійний? Бо я якось натрапив на "гороскоп", де взагалі дати не співпадали, і відчув, що то якась маячня.
|
| |
|
|
| oksanapolischuk62 | Дата: Понеділок, 03.02.2025, 01:14 | Повідомлення # 6 |
|
Рядовий
| Юра, ну я дивилася той сайт, який Іра кидала. Там, здається, нормальні автори пишуть, і все чітко по знаках. Але не знаю, чи варто прям усе життя на гороскопи підлаштовувати.
|
| |
|
|
| kovtunm489 | Дата: Четвер, 06.02.2025, 15:10 | Повідомлення # 7 |
|
Рядовий
| Та ви серйозно? Витрачати час на такі штуки? Краще займайтеся справжніми речами, а не шукайте відповіді у зірок.
|
| |
|
|
| oleksijmelnicenko525 | Дата: Четвер, 06.02.2025, 19:42 | Повідомлення # 8 |
|
Рядовий
| Андрію, ну тебе ж ніхто не змушує! Люди просто хочуть трохи позитиву чи підказки, це ж невинно. От мені гороскоп допоміг спланувати подорож — і все збіглося, навіть погода!
|
| |
|
|
| urijsavcenko086 | Дата: П`ятниця, 07.02.2025, 18:45 | Повідомлення # 9 |
|
Рядовий
| Ого, серйозно? Ну, може, треба більше таких джерел читати. Головне, щоб не накручувати себе зайвий раз.
|
| |
|
|