ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 22.12.2025, 01:02
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
что делать с турбиной
na5kuДата: Вівторок, 18.03.2025, 18:39 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Парни, подскажите, что делать с турбиной? Начала свистеть, тяга пропала, а на сервисе говорят: «Менять». Может, реально проще новую взять?

dunducattiДата: Вівторок, 18.03.2025, 18:45 | Повідомлення # 2
Сержант
Ох, знакомая история! Я сам недавно был в такой же ситуации, но нашел классный сервис, где делают ремонт турбін на высшем уровне. Обратился в https://centr-turbin.com/ua/ мастера там профи, не разводят на замену, а реально восстанавливают. После ремонта машина снова едет, как надо! Советую, не переплачивай за новую турбину, если можно вернуть жизнь старой.

lexzub2024Дата: Субота, 16.08.2025, 06:29 | Повідомлення # 3
Рядовий
У мене також є проблема. Чи є у когось досвід купівлі ротора турбіні онлайн? Хочу взяти новий, бо старий уже влаштовує концерти на трасі. Але боюсь, що замовлю одне, а привезуть щось із «гаражного крафту». Там є чи де краще замовити?

kravecaleksandr930Дата: Субота, 16.08.2025, 07:20 | Повідомлення # 4
Майор
Краще замовити на rc-turbo. Коли я сам мучився з думкою, де купити ротор, і зрозумів, що ризикувати не варто. Купити ротор турбіни ви точно зможете тут https://rc-turbo.com.ua/rotor-turbiny/ , я там замовляв ротор турбіни VP58 і він мене не підвів, турбіна ожила, і проблеми на дорозі закінчилися. Взагалі асортимент сайту дозволяє підібрати деталь для будь-якої машини, від легковика до спецтехніки, а підтримка реально допомагає, якщо сумніваєшся в сумісності. Дуже раджу, не пошкодуєте.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025