ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 22.12.2025, 00:50
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Металошукач
PetyaLogkinДата: Вівторок, 16.03.2021, 23:22 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Коли навчався у ВУЗі часто виїжджали на розкопки, з тих пір і захопився пошуком різних старовинних речей, монет та інших раритетів. І треба сказати багато чого цінного знайшов. Металошукач мій основний інструмент, без нього пошуки просто неможливі. Якраз зібралися їхати з друзями, а у мене як на зло перестав працювати, и тепер не знаю, чи ремонтувати його чи ні. Він в мене такий старенький.

kosmoslb426Дата: Вівторок, 16.03.2021, 23:26 | Повідомлення # 2
Сержант
Ось це я розумію, захоплення що треба. Це ж такий азарт! Нещодавно дивився передачу по телевізору як за допомогою металошукачів шукають золото в Австралії. Звичайно не в промисловому масштабі, а такі ж любителі як ви. Я б із задоволенням спробував. Тільки це ж ще треба знати де шукати, та й часу на це треба багато.

borisbekarev119Дата: Вівторок, 16.03.2021, 23:30 | Повідомлення # 3
Лейтенант
У мене батько зовсім випадково знайшов на городі кілька старовинних монет, коли почали рити новий колодязь. Я тоді теж загорівся скарб знайти, але на той момент не вдалося металошукач роздобути. Самостійно зібрати теж деталей не знайшлося, так і закинув, а шкода.

dmitriysarov9Дата: Вівторок, 16.03.2021, 23:38 | Повідомлення # 4
Сержант
Вам швидше за все підійде індуктивний датчик, він здатний розрізняти метали на великій глибині, не реагує на повітря, каміння, мул і солону воду. Здатний вловити навіть дрібні металеві предмети, наприклад золоті ланцюжки і монетки. Але, якщо він дуже старенький, то я би вам радив купити більш потужний. Я свій купив на цьому сайті https://metalloiskateli.com.ua/uk/metalloiskatel-b-u це був металошукач б\у, але він дуже крутий.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025