ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 12.04.2026, 18:26
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Визнання недійсним рішення загальних зборів
xkristinaxbondДата: Середа, 07.05.2025, 01:44 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Чи хтось мав досвід оскарження або визнання недійсними рішень загальних зборів учасників ТОВ? Ситуація складна: рішення прийнято з порушеннями, без належного повідомлення, але воно суттєво впливає на діяльність компанії. Хотілося б почути, як усе відбувається на практиці, чи реально щось довести в суді?

ingafrollovaДата: Середа, 07.05.2025, 02:52 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю! У мене була схожа ситуація, і я зверталася за допомогою до юристів Приходько та Партнери https://prikhodko.com.ua/poslugy....-zboriv — вони детально вивчили всі документи, проаналізували процедуру скликання зборів і чітко вказали на порушення норм закону, які дозволили оскаржити прийняте рішення. Фахівці підготували позовну заяву, зібрали необхідні докази та представляли мої інтереси в суді, де в результаті рішення зборів було визнано недійсним. Без їхнього супроводу я б точно не впоралася, бо справа вимагала глибокого юридичного підходу та процесуального досвіду.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026