|
Як анонімно надіслати квіти дівчині
|
|
| irenashevela | Дата: Понеділок, 23.03.2026, 10:40 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Як анонімно надіслати квіти дівчині, щоб вона нізащо не здогадалася, хто замовник? Хочу зробити такий таємний жест для однієї дівчини, яка мені дуже подобається, але поки що не маю сміливості відкритися особисто. Боюсь, що кур'єр може випадково проговоритися або в накладній буде вказано мій номер телефону чи прізвище. Хто вже замовляв такі "секретні" доставки в Києві, наскільки служби реально дотримуються конфіденційності в таких справах, щоб не зіпсувати інтригу? Потрібно, щоб вона просто отримала квіти і ламала голову, хто ж цей таємний шанувальник, який знає її домашню адресу.
|
| |
|
|
| dogma911015 | Дата: Понеділок, Вчора, 20:04 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Не переживай, у солідних компаніях, що дорожать репутацією, анонімність клієнта — це непорушне правило, якого вони суворо дотримуються. Повну конфіденційність та гарантоване збереження твоєї таємниці забезпечує Квіточка доставка квітів у Києві https://kvitochka.ua/uk . Ти можеш просто вказати в коментарях, що ім'я називати не треба, і навіть не підписувати листівку, або залишити там якийсь загадковий натяк. Це дуже інтригує дівчат і створює навколо тебе цікаву історію, що завжди йде чоловіку на користь при подальшому знайомстві. Кур'єр просто професійно вручить квіти, побажає гарного дня і піде, не видавши тебе жодним словом чи жестом.
|
| |
|
|