ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 24.12.2025, 07:06
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
канцтовари
nikita_sokolov603Дата: Четвер, 08.07.2021, 20:30 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Форум, є питання хто знає скільки коштують справжні перові ручки фірми Паркер? Ми нашому головному адміністратору шукаємо подарунок, він нещодавно отримав підвищення, звичайно буде виставлятися, треба подарунок - от шукаємо.

netrebkotrsДата: Четвер, 08.07.2021, 20:31 | Повідомлення # 2
Рядовий
А щось ще дорожче ви не надумали подарувати? Наприклад бутилку справжнього Хеннесі, от я б наприклад не відмовився від такого даруночка ))). Наскільки я знаю справжній… не китайський Паркер коштує дуже дорого.

nikita_sokolov603Дата: Четвер, 08.07.2021, 20:32 | Повідомлення # 3
Рядовий
Хеннесі ми не можемо подарувати, бо дійсно дуже дорого по-перше, а по-друге людина не п'є від слова зовсім. А паркери є економічної лінійки, там кажуть ціна  більш-менш прийнятна, але це поки що розмови, а нас вже час підганяє.

kiril_timoshencoДата: Четвер, 08.07.2021, 20:33 | Повідомлення # 4
Рядовий
Так, є ручки Паркери що коштують набагато дешевше ніж їх "сестри" з лімітованих дуже дорогих  серій - там і золота основа, і діаманти і все що завгодно, але то все занадто. Ми теж замовляли подарункові ручки для робітників, коли відзначали ювілей нашої фірми, правда брали простіші, але на тому сайті були і  канцтовари віп рівня, в тім числі перові Паркери - https://office-centre.com.ua/catalog/kantstovari/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025