ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 28.04.2024, 22:15
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Дозвілля » Все інше » Свіжі новини
Свіжі новини
Юлия0211Дата: Неділя, 29.10.2023, 16:24 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 294
Репутація: 0
Статус: Offline
Я тут читаю свіжі новини https://pro100media.com.ua/ Збір даних здійснюється агрегатором та обробляється редакторами та журналістами, проте суть подій не спотворюється. Новинний сайт – найкраще рішення для оперативного ознайомлення.
 
dmitrijsarnicenkoДата: Вівторок, 07.11.2023, 16:37 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
PrimeNews - ваш особистий інформаційний навігатор. Ми робимо світ новин зрозумілим та доступним для всіх. Наша місія - надавати вам інформацію, яка має значення, і робити це з відкритістю та об'єктивністю. Від глобальних подій до цікавих історій - https://primenews.kiev.ua/ завжди поруч, щоб допомогти вам розібратися у світі навколо вас

Додано (08.11.2023, 20:25)
---------------------------------------------
turkrainews.com.ua - це ваш основний ресурс для всієї актуальної і найсвіжішої інформації про Україну та Туреччину. Наша мета - надавати читачам повний обсяг новин https://turkrainews.com.ua/ , що стосуються обох країн, уключаючи політичні розвиток, економічні показники, культурні події та суспільні теми. Ми зобов'язані забезпечувати вас об'єктивними та авторитетними новинами. З turkrainews.com.ua ви будете в курсі усіх ключових подій, які впливають на ці дві країни та їх відносини. Долучайтесь до нашого порталу та беріть участь у розумній дискусії!


Повідомлення відредагував dmitrijsarnicenko - Середа, 08.11.2023, 20:26
 
oksanakseoДата: П`ятниця, 19.01.2024, 11:45 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
А я читаю свіжі новини на сайті https://ukraina.info/, бо довіряю цьому ресурсу. Тут публікується тільки перевірена інформація, із надійних джерел, і можна дізнатися про головні політичні, воєнні, економічні та спортивні новини України.
 
newstra33Дата: Вівторок, 23.01.2024, 16:47 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Читання про моду, бізнес та жіночі інтереси завжди залишає в мене приємний слід вражень. Серед безлічі ресурсів моїм улюбленим новинним порталом є https://womo.ua/. Цей портал став своєрідним провідником у світі трендів та корисної інформації для сучасної жінки. Тут я знаходжу відомості про актуальні модні тенденції, корисні поради в галузі бізнесу та цікаві статті, присвячені різноманітним жіночим темам. Інформація на порталі завжди свіжа та різноманітна, що дозволяє мені бути в курсі всього, що відбувається у світі.
 
webseomishaДата: Четвер, 14.03.2024, 15:05 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я люблю читати новини швидко за 30 хвилин про головні події. І новинний портал - https://politnews.com.ua/ дає мені головне розуміння про те, що сталося у зовнішній і внутрішній політиці та економіці моєї країни. Окремим плюсом варто відзначити те, що я знаходжу факти про події без консперологічних змов. Наприклад, з останніх новин у сфері зовнішньої політики я дізнався, що Вірменія розвертається від РФ і подасть заявку на вступ до ЄС, - ЗМІ. Глава уряду Вірменії, Нікол Пашинян, висловив бажання подати документи для вступу країни до Європейського Союзу. Рекомендую цей новинний сайт!!!!
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Дозвілля » Все інше » Свіжі новини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024