|
About: blank
|
|
| dunducatti | Дата: Четвер, 16.05.2024, 18:40 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт, друзі! Чи може хтось роз'яснити мені, що таке 'About: blank' і чи можна його якось видалити? Здається, воно постійно випливає в моєму браузері, і я не знаю, що з цим робити.
|
| |
|
|
| dinalatre | Дата: Четвер, 16.05.2024, 18:42 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
| Привіт! 'About: blank' - це псевдопосилання, яке використовується браузерами для заповнення пустої сторінки. Воно нічого не вказує, а лише служить заповнювачем. Щодо його видалення, це залежить від того, як воно виникає. Я можу порекомендувати прочитати статтю 'About: blank – що це за посилання і як його позбутися?', в якій розглядаються способи управління цим псевдопосиланням.
|
| |
|
|
| dunducatti | Дата: Четвер, 16.05.2024, 18:43 | Повідомлення # 3 |
|
Лейтенант
| Дякую за пояснення! Здається, тепер я краще розумію, що це за посилання. Піду прочитаю статтю для додаткової інформації, якщо ви дасте на неї посилання то буду радий тому що не треба буде її шукати!))).
|
| |
|
|
| dinalatre | Дата: Четвер, 16.05.2024, 18:46 | Повідомлення # 4 |
|
Рядовий
| А так забув докласти до повідомлення посилання , ось тримайте https://nenws.com/tehnolo....butysia і вибачте за те що пропустив цей момент!) Щось я забігався і думащь доклав, а виявилось що ні!) Буду мати надію що вона вам допоможе і ви знайдете там ще більше інформації, бо на тому сайті я сам завісаю частенько, щоб почитати цікаві статті!
|
| |
|
|