ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 13.04.2026, 17:19
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Коронки цирконієві
xaliskaxpetrДата: Четвер, 01.08.2024, 02:03 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Я планую встановити цирконієву коронку і хотів би дізнатися більше про цей варіант протезування. Які основні переваги цирконієвих коронок, як довго триває процес їх виготовлення і встановлення, та який термін служби цих коронок? Також, чи є якась специфіка в цінах на цирконієві коронки у Києві?

margaritaДата: Четвер, 01.08.2024, 14:05 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цирконієві коронки надзвичайно стійкі до зношування і можуть служити багато років без потреби в заміні.

xkristinaxbondДата: Четвер, 01.08.2024, 14:09 | Повідомлення # 3
Подполковник
Цитата xaliskaxpetr ()
Привіт! Я планую встановити цирконієву коронку і хотів би дізнатися більше про цей варіант протезування. Які основні переваги цирконієвих коронок, як довго триває процес їх виготовлення і встановлення, та який термін служби цих коронок? Також, чи є якась специфіка в цінах на цирконієві коронки у Києві?

Привіт! Цирконієві коронки https://lipinskii.com.ua/nashi-u....onievye є відмінним вибором для відновлення зруйнованих зубів завдяки своїй міцності та природному вигляду. Основні переваги включають високу естетичність, завдяки якій коронка виглядає як натуральний зуб, та довговічність, оскільки термін служби може складати від 10 до 25 років. Процес виготовлення коронки займає від 5 до 10 днів, а установка — близько 30 хвилин. Ціна цирконієвих коронок в Києві починається від 8 000 грн. Для детальної консультації та професійного обслуговування, рекомендую звернутися до клініки DC LIPINSKII, де вам нададуть повну інформацію та допоможуть з вибором оптимального рішення для ваших потреб.

olichka137Дата: Середа, 07.08.2024, 21:52 | Повідомлення # 4
Сержант
Я також такі хочу

ilogvinovaaaДата: Понеділок, 12.08.2024, 10:11 | Повідомлення # 5
Рядовий
А что скажите по поводу керамических?