ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 06.10.2025, 15:09
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Рослинний желатин
konor_tartarovДата: Понеділок, 02.01.2023, 14:21 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 1148
Репутація: 0
Статус: Offline
Агар-агар – сильнодіючий желюючий агент рослинного походження, який видобувають із червоних водоростей, що ростуть у тропічних та субтропічних морях. У кулінарії агар-агар використовують як загусник і стабілізатор для приготування зефіру, мармеладу, зефіру, суфле, для загусання соусів, закріплювача кремів. Крім того, його активно використовують у молекулярній кухні. Більше інформації на сайті: https://cacao-bob.ua/tovary/agar-agar
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025