| ivanrozhkov986 | Дата: П`ятниця, 27.03.2026, 20:08 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Вирішив написати свій досвід, бо сам добре пам’ятаю, як важко знайти нормального постачальника, коли тільки починаєш або хочеш змінити асортимент. Я займаюся продажем дитячих речей і за цей час вже зрозумів, що головна проблема — це не знайти дешевше, а знайти стабільний варіант, який не підведе по якості. Особливо це стосується шапок, бо тут покупці дуже швидко оцінюють товар і якщо він виглядає слабо, продажів не буде. У мене вже були ситуації, коли доводилося довго розпродавати залишки через невдалу закупівлю, і після цього я став значно уважнішим. Коли цього разу шукав новий варіант, переглянув багато сайтів, але більшість не викликали довіри. Випадково натрапив на shapki odezda і вирішив не відкладати, а перевірити. Замовив невелику партію, щоб оцінити все особисто. Після отримання був приємно здивований, бо товар виглядав акуратно, трикотаж м’який, а моделі не виглядають застарілими. У той момент я якраз підбирав Шапки тонка в’язка оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g96655970-shapki-komplekty-tonka щоб оновити асортимент і не ризикувати з новими позиціями, тому уважно перевірив кожну одиницю. У результаті продажі пішли значно краще, ніж попередні партії, і це для мене головний показник
|
| |
|
|