ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 28.03.2026, 07:40
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кепки та панамки
ivanrozhkov986Дата: П`ятниця, Вчора, 21:06 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Пишу цей відгук бо сам добре знаю наскільки складно знайти нормальний опт коли працюєш з дитячими товарами і не хочеш втрачати гроші на невдалих закупівлях. Я займаюся цією справою вже певний час і можу сказати що літні головні убори це один із найважливіших напрямків у сезон. Якщо товар виглядає слабко або не відповідає очікуванням покупців, він просто не продається. У мене вже були випадки коли доводилося довго продавати залишки через невдалу закупівлю, тому зараз я підходжу до вибору більш уважно. Коли цього разу шукав новий варіант, переглянув багато сайтів але більшість виглядали однаково. Випадково натрапив на shapki odezda і вирішив зробити тестове замовлення щоб перевірити все особисто. Після отримання товару я залишився задоволений бо він виглядав якісно, тканина приємна, шви рівні а моделі виглядають сучасно. Саме тоді мені потрібно було знайти Кепки та панамки оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g95749881-kepki-panamy-optom щоб оновити асортимент і не ризикувати з новими позиціями тому я перевірив усе максимально уважно перед запуском продажів. У результаті товар почав продаватися стабільніше

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026