ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 26.12.2024, 20:59
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сонячні панелі та інвертори
fimax90088Дата: П`ятниця, 22.11.2024, 21:59 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день! Підкажіть, чи можна використовувати інвертор із сонячними панелями, які вже встановлені у мене на дачі? Система встановлена кілька років тому, але я не впевнений, який інвертор краще підходить для такої схеми. Чув, що гібридні моделі надійніші, але не знаю, де шукати якісний варіант за розумною ціною. Буду вдячний за рекомендації!

yifoyev519Дата: Субота, 23.11.2024, 01:03 | Повідомлення # 2
Сержант
Привіт! Так, інвертор ідеально доповнить вашу систему із сонячними панелями, особливо якщо мова йде про гібридні моделі. Ми теж оновлювали систему на дачі та придбали інвертор EnerSol. Він ефективно перетворює постійний струм від панелей на змінний і підходить для живлення побутової техніки. Важливо врахувати сумісність потужності інвертора з потужністю ваших панелей. Замовляли на сайті https://teclight.com.ua/invertory-dlya-solnechnykh-panelej , де є великий вибір моделей. Продукція сертифікована, і консультанти відповіли на всі наші запитання. Доставка була швидкою, а встановлення простим. Результатом задоволені!

Повідомлення відредагував yifoyev519 - Субота, 23.11.2024, 01:03

fimax90088Дата: Субота, 23.11.2024, 01:37 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дякую за пораду! Ваш досвід дуже корисний, тепер знаю, де шукати і що врахувати.

petrpetr_80Дата: Вівторок, 10.12.2024, 15:23 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Компанія Keyvolt спеціалізується на встановленні сонячних електростанцій для будинків, що дозволяє зробити будь-який дім енергонезалежним та значно зменшити витрати на електроенергію. Сонячна електростанція для будинку https://keyvolt.com.ua/sonyachni-elektrostancii-dlya-budynku/ – це інвестиція у ваше майбутнє, що забезпечує надійне та стабільне джерело енергії. Команда Keyvolt пропонує комплексні рішення, включаючи підбір та встановлення обладнання, яке відповідає потребам вашої родини. Спеціалісти компанії допоможуть вам визначити оптимальну конфігурацію системи та розміщення сонячних панелей, щоб забезпечити максимальну ефективність генерації електроенергії. Сонячна електростанція також може стати джерелом додаткового доходу завдяки підключенню до "зеленого тарифу".

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024