ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 22.02.2026, 21:42
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
хто звертався в клініку Олега Василенко?
mariiashevchenko09Дата: Середа, 18.02.2026, 22:41 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 1
Статус: Offline
Привіт усім!
Потрібна порада. У мого чоловіка серйозна проблема з алкоголем, постійні запої, втратив роботу, став агресивним. Я вже не знаю, що робити, сама не справляюсь. Шукаю хорошу клініку лікування алкоголізму у Вінниці. Знайшла сайт https://vacilenko.com/uk/vinnitcia/likuvannia-alkogolizmu-vinnitcia/ – це Наркологічна клініка Олега Василенко. Пишуть, що працюють понад 12 років, мають різні методи: укол, підшивка, реабілітація. Хтось має досвід? Як там умови, персонал, ціни? Чи реально допомагають? Буду вдячна за будь-яку інформацію!

antonpovichenkoДата: Середа, 18.02.2026, 22:42 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю!
У мого друга була схожа ситуація – пив роками, кодувався, але зривався. Півтора року тому звернулися в клініку Олега Василенко у Вінниці. Можу поділитися враженнями.
Клініка знаходиться на вулиці Радіона Скалецького, 15. Умови дуже гідні: чисто, затишно, персонал професійний. Головне, що вони працюють комплексно: не просто ставлять укол, а проводять реабілітацію з психологами.
Друг обрав метод підшивки (Esperal Forte). Але найважливішим був не сам укол, а робота з психологами – індивідуальна та групова. Йому допомогли розібратися в причинах залежності, навчили справлятися зі стресом без алкоголю.
Плюс у клініці є послуга мотивації – лікарі приїжджають додому, щоб переконати залежного почати лікування. Це спрацювало і з нашим другом.
Зараз минуло півтора року – він тверезий, працює, усе добре. Тож я дуже рекомендую звернутися саме в клініку Олега Василенко. Якщо матимеш питання – пиши в особисті, розкажу детальніше. Тримайтеся!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026