ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 24.02.2026, 22:36
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де можна купити якісний чоловічий одяг?
fornodguestДата: Четвер, 25.09.2025, 10:59 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Я шукаю, де можна купити якісний чоловічий одяг на кожен день і для роботи. Хочу щось універсальне, щоб виглядало стильно, але водночас було зручним. У багатьох магазинах бачу або занадто офіційні костюми, або навпаки — надто спортивний стиль. Цікавлять речі, які можна поєднувати між собою та носити не один сезон. Може, хтось підкаже, де зараз реально знайти хороший вибір і не прогадати з якістю?

HzBoyДата: Четвер, 25.09.2025, 11:01 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Привіт! Я тебе розумію, бо сам довго ламав голову над цим. В мене та сама проблема була: то піджаки такі, що ніби тільки на весілля, то футболки, які через місяць уже страшно дивитися. Зрештою зрозумів, що треба брати там, де збирають нормальні бренди в одному місці, а не ганятися за акціями. Особливо якщо хочеш виглядати по-людськи і на роботі, і після неї.

fornodguestДата: Четвер, 25.09.2025, 11:02 | Повідомлення # 3
Сержант
Дякую за відповідь. Справді, погоджуюся, що краще мати кілька якісних речей, ніж постійно купувати щось нове. Можеш порадити конкретний магазин? Бо чесно кажучи, я вже втомився витрачати час на пошуки, а результату особливого немає. Хотілося б місце, де можна підібрати одяг одразу на різні випадки й не переживати, що через кілька місяців він втратить вигляд.

HzBoyДата: Четвер, 25.09.2025, 11:03 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
О, тут раджу без сумнівів! Я свій гардероб оновлюю в магазині Helen Marlen https://helen-marlen.com/ua/men   , який є в ТЦ «Мандарин Плаза». Це реально топове місце, бо там великий вибір чоловічого одягу — від класичних костюмів до більш повсякденних речей. Мені подобається, що можна знайти стильні сорочки, светри, куртки й навіть взуття в одному магазині. Дуже зручно, бо не треба бігати по різних точках у пошуках того, що підійде. Наприклад, я нещодавно купив там джемпер і брюки, які виглядають солідно й підходять як для офісу, так і для вихідних. Якість справді відчувається — речі сидять добре, тканини приємні, і після прання все виглядає як нове. Якщо шукаєш чоловіче, яке можна носити не один сезон, то Helen Marlen у «Мандарин Плаза» — саме те, що треба.

Прикріплення: 6199239.jpg (14.8 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026