|
Лікування під закисом азоту
|
|
| xkristinaxbond | Дата: Вівторок, 04.11.2025, 22:15 | Повідомлення # 1 |
 Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я дуже боюся стоматологів і практично завжди відкладаю лікування зубів через страх болю. Чи є методи, щоб процедури були дійсно безболісними і при цьому не доводилося повністю засинати під наркозом?
|
| |
|
|
| vetrova | Дата: Вівторок, 04.11.2025, 22:54 | Повідомлення # 2 |
 Сержант
| Можна звернути увагу на седацію закисом азоту, відомий як “веселий газ”. Цей метод забезпечує легке знеболення та відчуття розслабленості, а пацієнт при цьому залишається у свідомості. Ефект настає вже через кілька хвилин, і після процедури ви швидко повертаєтеся до звичайного стану. Це безпечний і контрольований спосіб зменшити страх та дискомфорт під час стоматологічного лікування.
|
| |
|
|
| ingafrollova | Дата: Середа, 05.11.2025, 00:31 | Повідомлення # 3 |
 Сержант
| Я пройшла лікування зубів у UDenta https://udenta.com.ua/lechenie-pod-zakisyu-azota/ під закисом азоту, і це було просто неймовірно! Жодного болю чи неприємних відчуттів, тільки відчуття легкості і спокою. Лікарі уважні, процес седації повністю контрольований, а після процедури я могла одразу повертатися до своїх справ. Дуже рекомендую цю клініку для тих, хто боїться стоматолога — тут турбуються не лише про здоров’я зубів, а й про комфорт пацієнта.
|
| |
|
|