| ivanlitosenko | Дата: Понеділок, 04.05.2026, 14:08 | Повідомлення # 1 |
|
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Планую найближчим часом купити кілька тисяч доларів «під подушку». Чи варто зараз брати всю суму одразу, чи краще зачекати якихось новин від Нацбанку? І де в Харкові зараз найменший спред між купівлею та продажем, щоб не переплачувати зайвого?
|
| |
|
|
| shankovskiyea | Дата: Понеділок, 04.05.2026, 15:06 | Повідомлення # 2 |
|
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я вважаю, що чекати якогось грандіозного обвалу курсу точно не варто, краще брати зараз, поки ситуація відносно спокійна. Щодо вигоди, то я завжди звертаюся в обмінний пункт «Оптимальний курс». Це перевірений часом обмін валют Харків https://www.obmenka.kharkiv.ua/uk/home/ , де різниця між купівлею та продажем одна з найменших у місті. Я постійно стежу за їхнім Телеграм-каналом, там завжди свіжа інформація. Міняю зазвичай на Лоску, бо мені туди зручно доїжджати. У них дуже лояльне ставлення до клієнтів, особливо якщо берете оптом. Головний плюс у тому, що ви точно отримаєте чисті та нові купюри без жодних проблем. Я купую валюту частинами кожного місяця саме у них, і такий підхід за роки жодного разу мене не підвів. Краще мати синицю в руках і надійний обмінник під боком.
|
| |
|
|