ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 02.06.2026, 15:19
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Купівля валюти
ivanlitosenkoДата: Понеділок, 04.05.2026, 14:08 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Планую найближчим часом купити кілька тисяч доларів «під подушку». Чи варто зараз брати всю суму одразу, чи краще зачекати якихось новин від Нацбанку? І де в Харкові зараз найменший спред між купівлею та продажем, щоб не переплачувати зайвого?

shankovskiyeaДата: Понеділок, 04.05.2026, 15:06 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я вважаю, що чекати якогось грандіозного обвалу курсу точно не варто, краще брати зараз, поки ситуація відносно спокійна. Щодо вигоди, то я завжди звертаюся в обмінний пункт «Оптимальний курс». Це перевірений часом обмін валют Харків https://www.obmenka.kharkiv.ua/uk/home/ , де різниця між купівлею та продажем одна з найменших у місті. Я постійно стежу за їхнім Телеграм-каналом, там завжди свіжа інформація. Міняю зазвичай на Лоску, бо мені туди зручно доїжджати. У них дуже лояльне ставлення до клієнтів, особливо якщо берете оптом. Головний плюс у тому, що ви точно отримаєте чисті та нові купюри без жодних проблем. Я купую валюту частинами кожного місяця саме у них, і такий підхід за роки жодного разу мене не підвів. Краще мати синицю в руках і надійний обмінник під боком.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026