ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 28.04.2024, 13:12
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » ПОЗА ЛЬВОВОМ » Все інше » Декоративна косметика
Декоративна косметика
ivanlitosenkoДата: Середа, 06.12.2023, 08:38 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 60
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, красуні! Я завжди мріяла вивчити мистецтво макіяжу, але для цього потрібно обрати правильні засоби. Підкажіть, будь ласка, які декоративні косметичні засоби ви вважаєте найефективнішими та найпопулярнішими? Може, є ваші улюблені б'юті-секрети?
 
shankovskiyeaДата: Середа, 06.12.2023, 09:19 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 56
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Я завжди обираю лише брендову косметику та парфюмерію для створення ідеального макіяжу. Зокрема, інтернет-магазин Lullaby пропонує широкий вибір декоративної косметики https://lullaby.ua/categories/dekorativna-kosmetika . Їх туші для вій, тіні для повік та помади надають виразності та природного сяйва. Зазначу, що тут можна купити брендову косметику з натуральними компонентами, яка не тільки прикрашає, а й дбає про шкіру. Завітайте на їхній сайт та обирайте з найновіших трендів!
 
mayliza154Дата: Вівторок, 23.01.2024, 11:00 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Косметика по уходу за кожей, а также декоративная косметическая продукция должны соответствовать стандартам качества. Идеальная косметика прежде всего, защищает от вредных факторов внешней среды. Косметику для лица с миндальным маслом особенно рекомендую женщинам с чувствительной и даже сверхчувствительной кожей.
 
krasovskayae38Дата: Середа, 28.02.2024, 17:56 | Повідомлення # 4
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 23
Репутація: 0
Статус: Offline
Я в інстаграмі проходила коротенький курс "Секрети щоденного макіяжу''. Там дівчинка дуже доступно пояснювала і показувала, як робити легкий макіяж, який підійде на щодень. Можливо і ви щось таке знайдіть. Дійсно корисно, там і розкажуть яку косметику обирати, що знадобиться, де купувати. Мені тоді порадили ось цей магазин https://f.ua/ для покупки якісної і брендової косметики. Дійсно класний сайт, де ви точно знайдете все необхідне. Рекомендую!
 
vasyukimДата: Четвер, 28.03.2024, 12:10 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 13
Репутація: 0
Статус: Offline
Я навіть якщо і роблю макіяж, то роблю щось легеньке, базове. Найперше в мене - це очищення та зволоження шкіри, потім тоналка, пудра, туш, помада. Косметику купую ось в цьому магазині https://www.watsons.ua/ . Тут хороший вибір і доглядової, і декоративної косметики, все в одному місці, ціни дуже доступні, тому заходьте - обирайте!)

Повідомлення відредагував vasyukim - Четвер, 28.03.2024, 12:11
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » ПОЗА ЛЬВОВОМ » Все інше » Декоративна косметика
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024