| |  |
Як зробити піньяту своїми руками: хто пробував?
| |
taraszubcenko92 | Дата: Субота, 14.12.2024, 14:35 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Друзі, хтось шарить, як зробити піньяту власноруч, а не купувати в тих хендмейд магазинах за космічні гроші? Маю ідею зробити для племінника на ДН – хочеться штось оригінальне. Може, хтось із вас практикував?
|
|
| |
olenalevcenko38 | Дата: Субота, 14.12.2024, 23:32 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Тарасе, я колись пробувала, але то ще той гемор. Потрібно купа паперу, клей ПВА, ну і терпіння. Мій перший експірієнс був жесть: піньята криво трималась, ледве не розвалилась до приходу гостей. Може, є якийсь нормальний майстер-клас, щоб робити з мінімумом нервів?
|
|
| |
urijsavcenko086 | Дата: Неділя, 15.12.2024, 18:31 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Олено, а ти шо хотіла – просто склеїти кулю і все? Там треба слой за слоєм обклеювати, давай так: спочатку форму зробити, надути повітряну кульку, потім папір, клей, і тримай все як слід просохне. Я пробував, нормально вийшло, але це займає час. Та все рівно дешевше, ніж купляти готову за 500 грн. Тарасе, завжди можна глянуть якісь тутори, але більшість в Ютубі – вода. Потрібно щось чітке.
|
|
| |
oksanapolischuk62 | Дата: Понеділок, 16.12.2024, 13:22 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| О, якраз в тему. Я недавно шукала, як зробити піньяту, бо дитині на свято планувала. Знайшла один сайт, випадково, де детально описано, як зробити піньяту крок за кроком, без зайвого. Покроковий майстер-клас, дуже толково: https://technonws.com/laifsta....er-klas Я глянула, здається все детально, не треба мега-навичок, головне терпіння. Протестую на вихідних.
|
|
| |
taraszubcenko92 | Дата: Понеділок, 16.12.2024, 23:20 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| SofiaCraft, круть, дякую за лінк! От цього я і хотів – чіткий майстер-клас, а не «тримайте кульку і моліться». Буду пробувать, може вийде не такий кособокий варіант, як у Олени )) Ну без образ, Олено, сам хочу побачити, чи легко це насправді.
|
|
| |
olenalevcenko38 | Дата: Середа, 18.12.2024, 15:35 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Тарасе, ха-ха, дуже смішно. Не забувай, що я не мала тоді нормального гайду. Може, з таким майстер-класом я б не напартачила. Наступного разу зроблю краще, побачиш! Якщо там все розписано покроково, то це half the battle, як кажуть.
|
|
| |
urijsavcenko086 | Дата: Четвер, 19.12.2024, 20:21 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| До речі, народ, як ви вважаєте, чи треба робити піньяту дуже міцною, чи навпаки легенькою, щоб діти могли легко розбити? Бо я бачив, як на одній вечірці діти били ту піньяту хвилин 20, поки дорослий не втрутився. Тут теж треба мати баланс, чи не так?
|
|
| |
oksanapolischuk62 | Дата: Середа, 25.12.2024, 22:10 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Юрію, логічно, не робити надто товстий шар. Але й не занадто тонкий, а то розвалиться, коли будеш вішати. В тому гайді (лінк вище) здається писали про кількість шарів паперу. Я попробую дотримуватись інструкцій. Мені здається, дітям більше драйву, коли вони бодай трохи постараються, а не з першого удару все розвалилось.
|
|
| |
taraszubcenko92 | Дата: Середа, 25.12.2024, 23:04 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| От і чудово, значить буду робити кілька шарів, але не перебільшувати. Надіюся, племінник оцінить. Може, ще б якісь смаколики всередину цікаві покласти, не тільки цукерки, а якісь маленькі сувенірчики? Чи це заморочливо?
|
|
| |
|