ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 02.04.2026, 05:17
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
літня гума
sheludkosvtlДата: Четвер, 11.03.2021, 15:48 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Форумчани та форумчанки є питання з вибору магазинів, що продають літню гуму - де можна замовити шини щоб і якісні були і не дуже дорогі? Я звістно розумію, що то практично неможливо, але ж спробувати можно, а раптом мені пощастить ).

marina_kovalchikДата: Четвер, 11.03.2021, 15:49 | Повідомлення # 2
Рядовий
Якщо задатися конкретною ціллю, то все можно зробить або знайти. Я звісно не знаю, які саме вам шини потрібні, скажу, що ми для нашої машини на ОЛХі замовляли, попереджаю зразу - не нові, але по ціні вийшло ідеально.

sheludkosvtlДата: Четвер, 11.03.2021, 15:49 | Повідомлення # 3
Рядовий
я казала чоловікові про такий варіант, але він сказав що ми його залишимо на останнє, бо вже несила йому на старих покришках їздити, хоче купити нові, ну що ж людина хоче якісні покришки купити і я з ним згодна безпека на дорозі то головне.

anatoliy_zalohsДата: Четвер, 11.03.2021, 15:51 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я замовляв шини на машину тестя на сайті Shiny&Diski, там великий вибір шин різних фірм, ціни там теж різні я б сказав що на різний гаманець. Я брав для старенького авто, але для іномарок вибір набагато більший, так що подивіться там є з чього вибрати. А ще моя порада на майбутнє - замовляйте літню гуму взимку, вона тоді набагато дешевша, бо несезон - https://shiny-diski.com.ua/uk/tires/summer/debica

dogma911015Дата: Понеділок, 11.10.2021, 18:59 | Повідомлення # 5
Полковник
А какие цены там на шины?

irenashevelaДата: Понеділок, 11.10.2021, 19:02 | Повідомлення # 6
Полковник
Я для себя выбрала хороший магазин и удобный Tire.ua, где покупаю шины Premiorri https://tire.ua/products/shiny/premiorri . Преимущество покупки в таких магазинах в том, что товар будет 100% оригинальный и с гарантией качества. Выбрать можно любую модель и размер резины, а также тип.

millermarkmillermark26Дата: Вівторок, 18.02.2025, 07:37 | Повідомлення # 7
Майор
А мені потрібні літні шини для позашляховика. Потрібна надійність і довговічність для поїздок різними типами покриття, від асфальту до легкого бездоріжжя? Хотілося б замовити гуму з хорошими характеристиками і без переплати.

kravecaleksandr930Дата: Вівторок, 18.02.2025, 08:16 | Повідомлення # 8
Майор
Можливо рано, але минулого місяця я замовив літні шини Barum Bravuris 5HM 215/65 R16 на asva.ua. Після використання можу впевнено сказати, що це чудові шини для позашляховиків. Рекомендую відвідати https://asva.ua/catalog/by_size/?season=6&type=2 - тут можна знайти шини з оптимальними характеристиками для різних умов експлуатації. У мене було питання щодо вибору моделі, але консультанти допомогли швидко і професійно. Шини відмінно себе показали на асфальті і в легкому бездоріжжі, а ціна була вельми конкурентоспроможною.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026