З якої країни краще пригнати авто
|
|
ivanlitosenko | Дата: Четвер, 08.08.2024, 09:44 | Повідомлення # 1 |
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Питаю в тих, хто вже має досвід з пригоном авто з-за кордону. В мене є плани на купівлю машини, але я ще не визначився, з якої країни краще це робити. Важливо, щоб машина була в хорошому стані і не була зіпсована через клімат або часті ремонти. Я чув, що є різні нюанси в залежності від країни. Можливо, у когось є досвід з конкретними країнами? Наприклад, чи є якісь переваги у тому, щоб привезти авто з Кореї чи Європи?
|
|
| |
shankovskiyea | Дата: Четвер, 08.08.2024, 09:56 | Повідомлення # 2 |
Майор
| О, це питання справді актуальне! Я теж стикався з цим, і ось що можу сказати. Автівки з Кореї мають чимало переваг, особливо якщо мова йде про такі моделі, як Audi A6 2016 https://bex-auto.com/car-details/audi-a6-2016 року. Корейські машини зазвичай в дуже хорошому стані, бо там добре дотримуються регламентів обслуговування. Але варто звернути увагу на те, що це не завжди означає відсутність проблем. Щодо якості, наприклад, Bex Auto часто пропонує відмінні варіанти з Кореї, і я сам особисто купував авто у них. Вони дійсно мають широкий вибір і добрий сервіс, тож завжди можна розраховувати на якісний продукт. В цілому, корейські авто часто обходяться дешевше в обслуговуванні та ремонті в порівнянні з європейськими. Тому якщо шукаєш щось надійне і доступне, варто розглянути ці варіанти.
|
|
| |
olichka137 | Дата: Понеділок, 19.08.2024, 15:29 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я хочу авто купувати виключно з наявності в Україні вже. Потрібна машина терміново.
|
|
| |
ofilimonov085 | Дата: Вівторок, 20.08.2024, 19:39 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я звернувся за допомогою в підборі автомобіля в компанію Хапай авто, мені потрібен був Рено Трафік з пробігом та тут знайшлось багато варіантів, які мені підходили. Ось дивіться в каталозі тільки по цій моделі підбірка https://hapai.kiev.ua/ua/catalog/filter-renault/trafic , аналогічно є інші марки та моделі. Перегляньте каталог, можете тут придбати вигідно машину в кредит.
|
|
| |