ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
П`ятниця, 19.04.2024, 08:56
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Юридичний форум » Абонентське обслуговування юридичних осіб » ЮстВіс
ЮстВіс
grozaДата: Неділя, 26.08.2012, 13:42 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: впевнені
Повідомлень: 30
Репутація: 0
Статус: Offline
Юридична фірма "Приватне підприємство "Юствіс" допомагає фізичним і юридичним особам у вирішенні проблем у правовій площині. Сьогодні без юридичної допомоги довести свою правоту, захистити своє законне право чи інтерес є дуже складно. Тому ми спрямовуємо всі свої знання і зусилля для позитивного вирішення Ваших проблем. Захист в судах є однією з найважливіших форм юридичної допомоги
Пропонуємо абонентське обслуговування юридичних осіб на постійній основі або вирішення конкретних юридичних питань господарюючих субєктів, захист прав та інтересів підприємств в судах першої, апеляційної та касаційної інстанцій. Крім того, гарантуємо повний супровід під час виконавчого провадження.
Пропонуємо комплексне юридичне обслуговування громадян та сімей на постійній основі або вирішення конкретних юридичних питань фізичних осіб, захист прав та інтересів громадян в судах першої, апеляційної та касаційної інстанцій. Крім того, гарантуємо повний супровід під час виконавчого провадження.
Ми надаємо якісні юридичні послуги за розумну плату та попередні юридичні консультації будь-кому, хто до нас звернеться.
В українців, на жаль, ще не виробилася необхідна правова культура, яка включає захист в судах своїх прав за допомогою всіх законних способів. Всім потрібно знати, що рішення, прийняте на підставі Закону, важливіше ніж будь-які слова. Законне рішення – це гарантія непорушення Ваших прав. Тому, перед тим як вступати в будь-які правовідносини, варто звертатися за кваліфікованою допомогою фахівців в галузі права.
Будьте впевнені, що на Вашому боці Закон і верховенство Права.
Наші клієнти зможуть знайти на сайті багато корисної інформації про штраф ДАІ, включаючи оскарження постанови ДАІ, про виконавче провадження, включаючи подвійний штраф ДАІ з виконавчої служби, про соціальний захист, пенсії, про захист від колекторів і ін.
 
piddubnuy2020Дата: Четвер, 21.10.2021, 23:09 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Очень благодарен адвокату https://www.piddubnyi.com.ua/ который на мой взгляд оказался большим профессионалом и знатаком в области уголовного в частности по статье 228 по наркотикам. Мне не только было очень приятно работать с этим очень хорошим адвокатом, но и на деле адвокат очень серьезно помог моему единственному сыну, который по глупости попал в неприятную ситуацию, наркотики -это ведь очень и очень серозная тяжелая статья. И закончится конечно, могло все очень плохо для всей нашей семьи и в частности моего сына, но благодаря стараниям и профессионализму адвоката по уголовному праву  для нас все закончилось хорошо! Мы очень рады, что все закончилось для нас "как в сказке". Мы всей нашей небольшой семьей выражаем свою благодарность и почтение. Мы с удовольствием написали этот отзыв, чтобы кто-то прочитав данный отзыв принял свое решение. Адвокат  - это лучший адвокат по уголовному праву!
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Юридичний форум » Абонентське обслуговування юридичних осіб » ЮстВіс
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024