ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 19.09.2024, 03:34
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
КОД - Захід
AДМДата: Середа, 13.06.2012, 12:54 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
«КОД – Захід» буде національною опозицією, на відміну від соціальної «За Батьківщину» – Соскін

Націонал-консервативна опозиція у вигляді альянсу «КОД – Захід» планує висувати своїх кандидатів в нардепи на Львівщині. Про це директор Інституту трансформації суспільства, голова Української національної консервативної партії Олег Соскін розповів у коментарі Вголосу сьогодні.

Журналіст Вголосу попросила Олега Соскіна прокоментувати тезу, яку озвучив у Львові заступник керівника центрального виборчого штабу об'єднаної опозиції «За Батьківщину» Андрій Пишний про те, що регіональні КОДи вже виконали свою функцію, бо з них викристалізувалося об’єднання «За Батьківщину».

Політолог наголосив, що це думка не самого Андрія Пишного, а тих, хто над ним стоїть, зокрема Арсенія Яценюка.

«Це не є його (Андрія Пишного - Вголос) теза. Це теза тих, хто над ним стоїть – того ж Яценюка і інших керівників об’єднаної «Батьківщини». Тому що об’єднаної опозиції вже немає, вона перетікає в об’єднану партію «Батьківщина». Тепер і Пишному, і іншим представникам оцих партій, яким треба влитись в «Батьківщину», треба думати не про КОДи. Їм треба думати про свої партії і про те, чи вони стануть членами «Батьківщини» і таким чином делегатами з’їзду, який буде висувати кандидатів в народні депутати. Або просто вони будуть, як кажуть, безхатченками, які будуть просто присутні на цьому з’їзді і не зможуть голосувати», – зазначив Олег Соскін.

Він додав, що представники об’єднаної «Батьківщини», які зараз не є членами однойменної партії, можуть взагалі залишитися без права голосу на з’їзді, і відповідно їх не включать ані в партійний список, ані як кандидатів на мажоритарку.

«Може Турчинов і Кожем’якін разом з Банковою і готують їм такий сюрприз. І тоді вони залишаться взагалі всі поза бортом. І тому їм про це треба думати», – наголосив Олег Соскін.

Він поінформував, що КОДи все одно функціонуватимуть і під час виборів, і після них. Зокрема вчора, за словами Олега Соскіна, було прийняте рішення сформувати альянс під назвою «КОД – Захід». Зокрема експерти вже отримали завдання підготувати проект меморандуму щодо формування цього альянсу «КОД – Захід».

«Що таке об’єднана опозиція як «Батьківщина»? Це така соціальна опозиція, більше навіть соціально-демократична. Але є ще інша опозиція – це національна, націонал-консервативна опозиція. І все виглядає так, що буде одна колона кандидатів, але буде і друга колона кандидатів, які будуть стояти на таких національних, націонал-консервативних позиціях. І це теж реальна опозиція існуючому владному режиму олігархату», – розповів Олег Соскін.

Він зазначив, що КОДи власне і будуть представляти національну, націонал-консервативну опозицію.

«Так що КОДи будуть. Вони будуть функціонувати і до, і під час, і після виборів. Вони будуть брати участь в усякому разі як таке середовище, яке буде давати певну характеристику кандидатам, щоб вони не були тушками. Вони будуть стояти на сторожі кандидатів, які будуть висуватися. Буде формуватись «КОД – Захід», як регіональна структура, яка буде намагатись висунути кандидатів від національної опозиції з відповідними критеріями по всій Західній Україні», – розповів Олег Соскін.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024