ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
П`ятниця, 29.03.2024, 10:03
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Виборчий округ №119
Виборчий округ №119
AДМДата: П`ятниця, 18.05.2012, 20:17 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Округ №119 Буський, Бродівський, Радехівський частина Кам’янко-Бузького райони.

Найбільш вірогідно, від КОДу округ дістанеться депутату обласної ради, голові ЛОО ВО «Свобода» Ірині Сех, яка родом з Бродівського району та обиралась тут до облради. Бродівський район вважається базовим для ВО Свобода, зокрема, в 2002 році голова ВОС Олег Тягнибок по цьому окрузі був обраний депутатом ВРУ. Єдиний варіант, коли Ірину Сех виборці не побачать у бюлетені –коли у ньому з’явиться прізвище Тягнибока.

Конкуренцію їй може скласти Богдан Козак, підприємець, член УНП який має непогані позиції в Буському районі. Саме виборці цього району обрали його депутатом Львівської обласної ради в 2010 році.

Владу в цьому окрузі, швидше за все, представлятиме депутат облради, підприємець Ігор Грещук, відомий, здебільшого, конфліктами з своїми колегами по обласній раді та журналістами видання «Експрес». Так само, як і Богдан Козак, Грещук був обраний по Буському виборчому округу до обласної ради.

Олександр Іванюк
 
AДМДата: Вівторок, 29.05.2012, 16:12 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Одномандатний виборчий округ № 119 (Центр – місто Броди)

1. Замроз (НУ)

2. Котеляк (Батьківщина)

2. Сех («Свобода»)

Межі: Бродівський, Буський, Радехівський райони, частина Кам’янка-Бузького району (виборчі дільниці № 460614 – 460618, 460622, 460623, 460625 – 460643, 460649 – 460653, 460658, 460663, 460664, 460670 – 460679).Кількість виборців – 154 303.
 
AДМДата: Неділя, 17.06.2012, 15:12 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
«Коментарі» в рамках проекту «Вибори-2012» презентують досьє потенційних кандидатів в народні депутати України по мажоритарних округах.

Кожан, вочевидь, балотуватиметься у Верховну Раду по виборчому округу №119, з центром у м. Буськ.
Попри серйозні наміри В.Кожана поборотись за місце у парламенті (а це засвідчує опікування згаданим округом не лише в останній рік), пробитись в лідери електоральних симпатій йому буде більш ніж складно. Змагатися Кожану доведеться передусім з важковаговиком – свободівкою Іриною Сех. Серед інших претендентів-конкурентів по цьому округу можна назвати Богдана Козака (УНП), Петра Федашка (Партія регіонів), Василя Дзьобана (Батьківщина) та сина покійного губернатора Львівщини Сергія Сенчука (Єдиний центр). У випадку, якщо лідерка свободівців у Львівській облраді І.Сех балотуватиметься на цьому окрузі, шанси Кожана залишаються доволі примарними.

Біографія
Володимир Дмитрович Кожан народився 22 січня 1946 року в селі Гута, Буського району, Львівської області. Освіта вища. Член партії «Наша Україна». Проживає у Львові. Про сімейний стан не згадується навіть на персональному сайті.

1961 - здобув неповну середню освіту в Топорівській середній школі
1964 - закінчив Львівське технічне училище №12
1972-1975 - без відриву від виробництва закінчив Вишнянський радгосп-технікум,
1976-1981 - навчався у Львівському сільськогосподарському інституті, де здобув фах агронома.
1983-1988 - здобув другу вищу освіту у Львівському торговельно-економічному інституті за спеціальністю товарознавець вищої кваліфікації.

1965-1967 - Військова служба в Збройних силах СРСР, рядовий

1964-1964 - Спецуправління №16 Львівпромбуд, штукатур 3-го розряду.
1968 - Львівський завод «Вимірювач», учень слюсаря.
1968-1982 - Завод ім. Леніна у Львові, слюсар, майстер, старший інженер.
1982-1982 - Львівська транспортна прокуратура, начальник фінансового відділу.
1982-1987 - Привокзальний ринок, завідувач ринку.
1987-1988 - Львівський трест їдалень, директор комбінату громадського харчування.
1988-1989 - Директор громадського харчування.
1989 - Військторг №751, директор КГХ.
1989-1990 - Комбінат громадського харчування, в.о. директора їдальні №34.
1990-1995 - Червоноармійська райрада, директор госпрозрахункового об`єднання «Екоплід».
1996-1999 - Ринок «Центральний». м. Львів, директор
1999-2002 - ТзОВ «Краківський ринок», директор
2002 – й по даний час - ТзОВ «Краківський ринок», генеральний директор.

З 2002 року – Почесний консул Республіки Казахстан у м. Львові.

Голова Західноукраїнської спілки промисловців і підприємців (з 2007 р).
Командувач Галицького козацького округу Українського Реєстрового козацтва, генерал-полковник УРК.
Почесний доктор Університету «Львівський Ставропігіон».

Нагороджений:
орденом «За заслуги» III ступеня (2005р.),
Почесною грамотою Верховної Ради України (2004р.),
Почесною грамотою Львівської ОДА (2006р.)

Також за значну благодійну діяльність та вклад у розбудову церков нагороджений: Лицарським Орденом Св. Папи Сильвестра від Апостольського Престолу, Почесною грамотою Глави Української Греко-Католицької Церкви, Орденом Св. Володимира 3-ох ступенів, Орденом Святого Юрія Переможця від Української Православної Церкви Київського Патріархату, Орденом Св. Андрія Первозваного УАПЦ.

За благодійну допомогу миротворчим силам у Боснії та Косово нагороджений медаллю НАТО.

Володар "Золотої фортуни " в номінації "Європейський рівень обслуговування в торгівлі". Нагороджений «Золотим козацьким хрестом».

За сприянням В.Д. Кожана від імені «Нашої України» встановлена бронзова дошка-епітафія на могилі Т.Г. Шевченка у м. Каневі на Чернечій горі.

Досьє всіх потенційних кандидатів в народні депутати України по мажоритарних округах Львівщини можна прочитати тут

Політична діяльність

2006 - обраний депутатом Львівської обласної ради за списком блоку «Наша Україна», на той час партійну приналежність В.Кожан визначив – ХДС.

Працював заступником голови постійної депутатської комісії з питань ПЕК.

Ще раніше, у 2002 р. В.Кожан намагався потрапити у ВРУ. Він балотувався по округу №120 (Бродівський, Буський, Радехівський та частина Кам’янко-Бузького районів), однак програв висуванцю на той час блоку «Наша Україна» Олегу Тягнибоку (62% голосів). Володимир Кожан набрав 18% (22 тисячі голосів).

На парламентських виборах-2007 В.Кожан входив до першої десятки виборчого списку Блоку "Всеукраїнська громада", де уже фігурував як безпартійний. Однак, як відомо, ця політична сила зазнала нищівного фіаско.

Останнім часом В.Кожан вважає за краще не конкретизувати свою партійну приналежність. У пресі його представляють лише, як голову правління Західноукраїнської спілки промисловців і підприємців. Допоки він офіційно не заявляв, що справді боротиметься за депутатський мандат. Проте ЗМІ, близькі до В.Кожана, уже подейкують, що задля набрання більшої ваги, він має намір посвататись до «Фронту змін» чи «Батьківщини». Щоправда не факт те, що його кандидатура буде схвалена цими політичними силами.

Водночас попри політичну мовчанку Кожана, його активна діяльність на окрузі свідчить про протилежне. Доволі часто з’являється інформація про те, що Володимир Кожан відвідав рідну топорівську школу й подарував комп’ютери, допоміг Бродівському телебаченню організувати професійне свято, відремонтував дорогу у Буському районі, відреставрував церкву... Регулярно докладається він із фінансовою допомогою юним спортсменам, що мешкають у відповідному регіоні. Про подарунки до Миколая та Різдва можна й не говорити. А в Радехові, в якому, до слова, В.Кожан числиться почесним громадянином, взагалі не відбувається жодного свята без участі цього добродія.

Як зазначала мер Радехова Ніна Загиней, жодне звертання до нього не залишилося поза увагою (профінансував святкування дня міста, відновлення символу Радехова – древньої криниці, за фінансової допомоги відреставровано пам’ятник Тарасові Шевченку, закуплено апаратуру ультразвукової діагностики для центральної районної лікарні).

Бізнес

66-річний Голова Західноукраїнської спілки промисловців і підприємців, екс-депутат Львівської облради Володимир Кожан більше відомий у місті, як генеральний директор одного з найбільших і найстаріших львівських ринків – «Краківського ринку». І, оскільки впродовж років «Краківський» мав славу базару, що перебуває «під дахом» криміналітету, негативні асоціації приписувались й директору ринку. Вочевидь, аби позбутись цього ореолу, В.Кожан уже понад десять років активно веде громадську роботу. Він «просуває» своє ім’я на ниві меценатства та дипломатії. На думку потенційного кандидата позитиву мало б надати й обрання свого часу в обласну раду. Також позиціонує себе, як людину побожну. «Краківський ринок» чи не єдиний у Львові, котрий не працює у неділю.

Скандали

Чи не найбільш скандальною інформацією можна вважати, як ми уже згадували, причетність кандидата до кримінального світу. Попри все меценатство і побожність В.Кожану так і не вдалось «відмазатись» від тісної дружби із так званим авторитетом «Мордою». Досі побутує суперечка, хто справжній власник «Краківського» - сам Кожан, чи він лише добрий менеджер під крилом «Морди» і прикриттям його угруповання. Далі цитуємо сайт kompra.com.ua: «Бригада «Морди», як і всі, що пережили взаємний відстріл і міліцейський погром кінця минулого-початку нинішнього століття організовані злочинні угруповання, все більше переносить «центр ваги» своєї діяльності в сферу економіки. Так, здобуті злочинним шляхом гроші вони активно вкладають у нерухомість, енергетику та інші високоприбуткові види бізнесу»…

До слова, як пишуть видання що досліджують кримінальний світ, до керівництва ринком В.Кожан також прийшов не без сприяння «Морди». Також приписують «Морді» й допомогу під час протистояння В.Кожана з Сергієм Медведчуком. Молодший брат Віктора Медеведчука, на той час «сірого кардинала» Кучми був небайдужий до ринків. Коли Віктор зміцнився в Києві, Сергій (очолював Львівську ДПА) почав похід на Краківський. Податківці розкопали схему, за якою Кожан ніби то ухилявся від сплати податків. Сергій Медведчук, маючи на меті посадити Кожана і відібрати ринок, нагрянув з обшуком в момент, коли бухгалтер Кожана начебто привіз папки з чорною бухгалтерією. Однак бригада виявила опір податківцям, відправивши декого з них до лікарні з травмами. Документацію начебто вдалося знищити. Кожан зліг з інфарктом. На нього відкрили справу про ухилення від сплати податків, але він знайшов оригінальний вихід із ситуації: став почесним консулом Казахстану. Від «дипломата» з недоторканністю довелося відв`язатися. Тим більше, що в той час він щедро спонсорував блок «За Єдину Україну!». Сам Кожан всі ці розповіді спростовує.

Цитати

Стосовно переходу в іншу партію (на час інтерв’ю В.Кожан перебував депутатом Львівської облради, фракція «Наша Україна»):

«Що стосується «Нашої України», точніше її фракції в обласній раді, членом якої я є, то нині я не бачу причин переходити в іншу політичну структуру. Я до так званої категорії перебіжчиків не належу».

Про депутатство і спонсорську підтримку:

«До чого тут вибори? Люди звертаються, я й допомагаю. До виборів ще дожити треба. Моя нинішня допомога дітям – це бажання допомогти молодим людям торкнутися високого мистецтва. Тим паче, якщо вже торкнулися виборчої тематики, то прекрасно знаєте: діти не голосують».
 
AДМДата: Вівторок, 17.07.2012, 00:42 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Округ №119
Центр – місто Броди. Межі: Бродівський, Буський, Радехівський райони, частина Кам’янка-Бузького району (виборчі дільниці № 460614 – 460618, 460622, 460623, 460625 – 460643, 460649 – 460653, 460658, 460663, 460664, 460670 – 460679).
Кількість виборців: 154 303
Ірина Сех Свобода 26 підтримують Голосувати

Василь Дзьобан Батьківщина 13 підтримують Голосувати

Богдан Козак Українська народна партія 3 підтримують Голосувати

Володимир Кожан 1 підтримують Голосувати
Сергій Сенчук Єдиний центр 1 підтримують Голосувати

Петро Федашко Партія Регіонів 0 підтримують
 
AДМДата: Субота, 04.08.2012, 13:11 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Володимира Кожана зареєстрували кандидатом у народні депутати

Як щойно стало відомо, центральна виборча комісія під час свого засідання зареєструвала Володимира Кожана кандидатом у народні депутати України по Бродівському виборчому окрузі №119.

Кожан Володимир Дмитрович народився 22 січня 1946 року у селі Гута Буського району Львівської області. Освіта вища. Безпартійний. Є головою Західноукраїнської спілки промисловців і підприємців. Нагороджений орденами «За заслуги» ІІ і ІІІ ступенів.
 
AДМДата: Вівторок, 14.08.2012, 20:36 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
ЦВК зареєструвала ще трьох кандидатів в мажоритарних округах Львівщини



Центральна виборча комісія 13 серпня зареєструвала трьох кандидатів у виборчих округах Львівщини.

№ 119 в.о.

ШульбаМихайло Степанович народився 18 жовтня 1978 року в селі Станин Радехівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, менеджер, ТОВ "Нікерсон Цваан Україна", безпартійний, проживає в селі Станин Радехівського району Львівської області, судимість відсутня, самовисування.

Станом на 14 серпня на Лвьівщині ЦВК зареєструвала 119 кандидатів в народні депутати в одномандатних округах.
 
AДМДата: Понеділок, 20.08.2012, 13:17 | Повідомлення # 7
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Одномандатний виборчий округ №119
(Львівська область)
Центр виборчого округу: місто Броди
Опис меж виборчого округу: Бродівський, Буський, Радехівський райони, частина Кам’янка-Бузького району (виборчі дільниці № 460614 – 460618, 460622, 460623, 460625 – 460643, 460649 – 460653, 460658, 460663, 460664, 460670 – 460679)
Кількість зареєстрованих кандидатів 13
Кількість кандидатів, реєстрацію яких скасовано до дня виборів 0
Кількість кандидатів, які беруть участь у балотуванні всього 13
в тому числі висуното партіями 7
в тому числі шляхом самовисування 6
Кількість кандидатів, які зняли свої кандидатури (вибули) після дня виборів 0
Прізвище, ім'я та по батькові Основні відомості Висування Програма Декларація Дата реєстрації Дата та причина скасування або відмови в реєстрації
Андрущенко
Андрій Олександрович народився 24 березня 1979 року в селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Старояричівський сільський голова, член політичної партії Народний Рух України, проживає в селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району Львівської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 10.08.2012
Коб’ялковський
Михайло Степанович народився 13 жовтня 1966 року в селі Гаї-Смоленські Бродівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта середня спеціальна, керівник апарату, Бродівська районна державна адміністрація, член Партії регіонів, проживає в селі Гаї-Смоленські Бродівського району Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Партія регіонів. Партія регіонів 07.08.2012
Кожан
Володимир Дмитрович народився 22 сiчня 1946 року в селі Гута Буського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, виконавчий директор, ТОВ "Краківський ринок", безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 03.08.2012
Матвієнко
Ігор Володимирович народився 9 червня 1972 року в селищі Підкамінь Бродівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керівник секретаріату, Львівська обласна організація Народної Партії, член Народної Партії, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Народна Партія. Народна Партія 03.08.2012
Сенчук
Сергій Степанович народився 4 вересня 1981 року в селі Лопатин Радехівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, президент, корпорація «ЕкоЛан», безпартійний, проживає в місті Радехів Львівської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 03.08.2012
Сех
Ірина Ігорівна народилася 20 вересня 1970 року в селі Вербівчик Бродівського району Львівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ПП "Агенція юридичного захисту", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Броди Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода". політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода" 10.08.2012
Стецик
Юрій Михайлович народився 6 серпня 1982 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, приватний підприємець, член Комуністичної партії України, проживає в смт Брюховичі міста Львова, судимість відсутня, суб’єкт висування – Комуністична партія України. Комуністична партія України 03.08.2012
Тлємішок
Наталія Олександрівна народилася 20 листопада 1986 року в місті Львові, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, головний спеціаліст відділу адміністрування Державного реєстру виборців Львівської обласної державної адміністрації, безпартійнa, проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 06.08.2012
Туркевич
Леся Йосипівна народилася 21 жовтня 1963 року в місті Львові, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, сервісний центр ТОВ "Ната", член Української партії "Зелена планета", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Українська партія "Зелена планета". Українська партія "Зелена планета" 14.08.2012
Федашко
Петро Васильович народився 30 квiтня 1973 року в селі Новий Витків Радехівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТзОВ "Вітан-Транс", безпартійний, проживає в селі Новий Витків Радехівського району Львівської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 11.08.2012
Шульба
Михайло Степанович народився 18 жовтня 1978 року в селі Станин Радехівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, менеджер, ТОВ "Нікерсон Цваан Україна", безпартійний, проживає в селі Станин Радехівського району Львівської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 13.08.2012
Щепанкевич
Іван Станіславович народився 6 березня 1962 року в місті Радехів Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор департаменту, ЗАТ "Галичина", член Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", проживає в місті Радехів Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка". Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" 09.08.2012
Яремків
Ольга Михайлівна народилася 20 сiчня 1952 року в селі Воля-Висоцька Жовківського району Львівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, член Політичної партії "Наша Україна", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Наша Україна". політична партія "Наша Україна" 15.08.2012
 
AДМДата: Субота, 25.08.2012, 14:31 | Повідомлення # 8
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
 
AДМДата: Понеділок, 10.09.2012, 13:05 | Повідомлення # 9
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто тут найсильніший ?
 
AДМДата: Четвер, 13.09.2012, 12:04 | Повідомлення # 10
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline

Іван Щепанкевич

Щепанкевич Іван Станіславович



Народився 6 березня 1962 року у Радехові Львівської області.

Освіта

1977-1980 рр. – учень К.Бузького ССПТУ №2, м. К.Бузька Львівська обл..

2008 року закінчив Львівський державний аграрний університет, за спеціальністю – механізація сільського господарства, магістр з механізації сільського господарства

Трудова діяльність

1980 р. – водії Радехівської міжколгоспної шляхово-будівельної організації.

1980-1982 рр. – служба в лавах Радянської Армії.

1982-1986 рр. – водій Радехівського автотранспортного підприємства.

1986-1993 рр. – водій КАЗА Радехівської ШБПМК №41.

1993-1997 рр. – водій ЛТД «Рута» у Радехові.

1998-2000 рр. – будівельник ЗАТ «Галичина» у Радехові.

2000-2003 рр. – технічний директор ЗАТ «Галичина».

2003-2004 рр. – директор із загальних питань ЗАТ «Галичина».

2004-2006 рр. – заступник генерального директора із заготівлі сировини.

З 2006 року – директор департаменту сировини ЗАТ «Галичина».

Сімейний стан

Одружений, дружина Щепанкевич Оксана Романівна, виховує двох дітей

Не судимий

Партійність

Член політичної партії «УДАР».
Прикріплення: 9748153.jpg (47.6 Kb)
 
iKnopkaДата: Понеділок, 18.03.2013, 20:01 | Повідомлення # 11
Майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 80
Репутація: 0
Статус: Offline
Щось ніхто не написав про переможця...
Сех
Ірина Ігорівна народилася 20 вересня 1970 року в селі Вербівчик Бродівського району Львівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ПП "Агенція юридичного захисту", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Броди Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода". політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода" 10.08.2012


www.headcase.at.ua

www.iknopka.at.ua
 
AДМДата: Середа, 08.10.2014, 17:13 | Повідомлення # 12
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Вибори до ВР 2014 - 119

Список кандидатів 119 округу
Андрущенко
Андрій Олександрович
народився 24 березня 1979 року в селі Старий Яричів Кам'янка-Бузького
району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти
років проживає на території України, освіта вища, Старояричівський
сільський голова, безпартійний, проживає в селі Старий Яричів
Кам’янка-Бузького району Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт
висування – Радикальна Партія Олега Ляшка.Радикальна Партія Олега Ляшка
28.09.2014
Бондар
Михайло Леонтійович
народився 17 листопада 1973 року в селі Бодячів Сокальського району
Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років
проживає на території України, освіта вища, командир відділення,
військова частина 3027 другого батальйону оперативного призначення
Національної гвардії України, безпартійний, проживає в місті Сокаль
Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична
партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ".Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ"
23.09.2014
Грушецький
Василь Григорович
народився 15 сiчня 1985 року в селі Павлів Радехівського району
Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років
проживає на території України, освіта вища, проходить військову службу
за призовом під час мобілізації, начальник другого медичного пункту,
друга батальйонно-тактична група 24-ї бригади, безпартійний, проживає в
місті Радехів Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування –
ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ВСЕУКРАЇНСЬКЕ АГРАРНЕ ОБ’ЄДНАННЯ "ЗАСТУП".ПОЛІТИЧНА
ПАРТІЯ "ВСЕУКРАЇНСЬКЕ АГРАРНЕ ОБ’ЄДНАННЯ "ЗАСТУП"
29.09.2014
Караїм
Михайло Ігорович
народився 4 травня 1989 року в місті Броди Львівської області,
громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території
України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в
місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія
"Опозиційний блок" .Політична партія "Опозиційний блок"
29.09.2014
Курилко
Мирослав Богданович
народився 11 листопада 1963 року в селі Циків Буського району
Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років
проживає на території України, освіта вища, командир групи,
спецбатальйон "Шахтарськ" при ГУ МВС України у Дніпропетровській
області, безпартійний, проживає в селі Хватів Буського району Львівської
області, судимість відсутня, самовисування.Самовисування
28.09.2014
Матківський
Олег Богданович
народився 15 лютого 1957 року в селі Торки Радехівського району
Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років
проживає на території України, освіта вища, адвокат, член політичної
партії Конгрес Українських Націоналістів, проживає в селі Проліски
Бориспільського району Київської області, судимість відсутня, суб’єкт
висування – політична партія Конгрес Українських Націоналістів.політична
партія Конгрес Українських Націоналістів
29.09.2014
Рак
Степан Остапович
народився 5 червня 1981 року в смт Красне Буського району Львівської
області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на
території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний,
проживає в місті Буськ Львівської області, судимість відсутня,
самовисування.Самовисування
25.09.2014
Сех
Ірина Ігорівна
народилася 20 вересня 1970 року в селі Вербівчик Бродівського району Львівської
області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на
території України, освіта вища, народний депутат України, член
політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті
Броди Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування –
політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода".політична партія
Всеукраїнське об’єднання "Свобода"
26.09.2014
Чумак
Михайло Михайлович
народився 7 червня 1964 року в селі Орихівчик Бродівського району Львівської
області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на
території України, освіта вища, Підкамінський селищний голова, член
політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в смт
Підкамінь Бродівського району Львівської області, судимість відсутня,
суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання
"Батьківщина".політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"
23.09.2014
Шостак
Надія Євгенівна
народилася 17 серпня 1969 року в селі Пуків Рогатинського району
Івано-Франківської області, громадянка України, протягом останніх п’яти
років проживає на території України, освіта вища, заступник голови,
Радехівська районна державна адміністрація, безпартійнa, проживає в селі
Павлів Радехівського району Львівської області, судимість відсутня,
самовисування.Самовисування
28.09.2014
 
gukДата: П`ятниця, 14.07.2017, 18:29 | Повідомлення # 13
Сержант
Група: Проверенные
Повідомлень: 21
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто б тепер переміг в Буську ?

www.ihor-hook.blogspot.com/
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Виборчий округ №119
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024