ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 07.05.2024, 01:58
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Мажоритарка Львівська область Прогноз
Мажоритарка Львівська область Прогноз
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 22.08.2012, 23:15 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: впевнені
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
115 - Добродомов
116 - Фаріон
117 - Стецьків
118 - Михальчишин
119 - Сех
120 - Дубневич
121 - Ілик
122 - Козак
123 - Батенко
124 - ?
125 - Тягнибок
126 - Осташ
 
AДМДата: Неділя, 07.10.2012, 08:26 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Відповідь Дмитра Добродомова

позапартійному Степану Кубіву,

керівнику штабу ВО «Батьківщина»

з приводу його інсинуацій

«З подивом дізнався з Ваших публічних коментарів, що Ви, людина позапартійна (як свідчать офіційні дані ЦВК), уважно цікавитесь моїм партійним статусом. Щоб у Вас не виникало більше подібних питань, даю Вам чітку відповідь – я член команди Віталія Кличка, станом на сьогоднішній день – позапартійний, бо, на мою думку, особливості моєї професії (журналістики) передбачають відмову від партійного членства у випадках, якщо це не є необхідністю. Також інформую Вас, що я публічно, перед всією країною на з’їзді партії «УДАР Віталія Кличка», що транслювався провідними телеканалами, підписав зобов’язання – у випадку мого обрання депутатом Верховної Ради вступити до фракції «УДАРу» у парламенті. Для мене особисто це означає і автоматичний вступ до лав партії.

Принагідно звертаю Вашу увагу, що і Ви, і кандидати, долею яких Ви найбільше переймаєтесь – Хміль та Васюник теж є позапартійними. Більше того, переважна більшість першої двадцятки політичної сили, яку Ви представляєте – позапартійні. Це, до речі, нагадує радянську практику – єдина сила, яка претендувала на представницькі мандати називала себе «Блоком комуністів і безпартійних». Очевидно, Вам, як активному комсомольському діячеві ця практика знайома. Тобто, я думаю, що для початку Вам треба дати відповідь виборцю на питання: «У якій партії буде Степан Кубів через рік і чому він зараз, використовуючи назву партії Юлії Тимошенко «Батьківщина» не вступає до цієї партії?». Яка партія відповідатиме за дії позапартійного Кубіва?

Стосовно КОДу. Я був активним учасником його роботи з перших днів створення. Нагадаю Вам, що я пройшов люстрацію КОДу. Представники партій учасників КОДу, в тому числі і партія, яку тоді представляли Ви, підтримали мою кандидатуру до висування у Сихівському виборчому окрузі. Також нагадаю Вам, що партія «Батьківщина» пропонувала висунути мене об’єднаним кандидатом по мажоритарному округу. Але непрозорий спосіб визначення кандидатів від «Батьківщини» став причиною моєї відмови від цієї пропозиції. Натомість партія «УДАР» зробила мені пропозицію публічно і у відповідності до критеріїв запропонованих КОДом для визначення єдиного кандидата. Тому у чому полягає моє «маскування», про яке Ви говорите у своїх коментарях, я не знаю.

Також не до кінця розумію Ваше визначення «кольоровості» виборів. До якого кольору Ви відносите «УДАР», «Батьківщину» та «Свободу» і відповідно кандидатів від цих партій? Ми разом чи окремо? В той час, коли лідери наших партій у Києві домовляються про узгодження дій і спільних кандидатів на мажоритарних округах, Ви із містечковою завзятістю намагаєтесь зруйнувати єдність опозиційних сил.

Стосовно соціології. За даними соціологічної фірми, до якої Ви апелювали на прес-конференціях, я і Ваш кандидат маємо приблизно однаковий рейтинг, деякі показники кращі у нього, деякі – у мене. Це соціологічне дослідження робилося на початку вересня. Чи ви думаєте, що рейтинги не міняються? Давайте ми дочекаємось свіжих досліджень. Чи Вам подобається насолоджуватись цифрами, які для Вас малюють у своїх псевдоопитуваннях Ваші підлеглі?

І остання порада: займіться Вашими безпосередніми обов’язками – керуйте виборчою кампанією всієї «Батьківщини», а не лише двома близькими Вам кандидатами. Соціологія, на яку Ви опираєтесь, показує, що під Вашим керівництвом рейтинги об’єднаної опозиції щодня зменшуються. Можливо, через те, що Ви більшість часу тратите на з’ясування стосунків, а не на конкретну роботу?

Успіхів Вам, пане Кубів!».
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Мажоритарка Львівська область Прогноз
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024